PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikten Kar ? İkinci Meslek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 870107" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: Çiftçilikten Kar ? İkinci Meslek</strong></p><p></p><p>Arkadaşım öncelikle niyetin hayırlı olsun .tecrübelerime dayanarak sizlere tavsiyem her zaman en kötüyü hesaplayın . yalnız bahsettiğiniz 1000 / 2000 dönüm (1000 metre ) yer işlemek uzaktan hiçte kolay değil . çiftçilik bazen günü gününe takip isteyen meslek .</p><p> bende 2 ci iş olarak gidip takip ediyorum ama yinede köyde babam sürekli orada takip ediyor . bazen hava iyi ben istanbuldan (100) km gidene kadar babam işe başlamış veya yarı yapmış oluyor . veya ben gidene kadar yağmur yağmaya başlıyor . iş kalıyor onun için büyük yerin büyük derdi olur . tecrübe edinmeden büyük icar işine girmemenizi öneririm .</p><p> benim şu anda icar yerim olmadığı halde tamamı kendimizin . 2 yıl arka arkaya ancak masrafları karşıladık . bu yıl ancak kendini kurtardı para kazanabildik .</p><p> önce bu işi kendiniz tecrübe kazanmadan büyük oynamamanızı tavsiye ederim .bu yıl ( 100/200) dönüm kirala durumları gör ondan sonra ufak ufak büyütmeye başla . bu işler için yardımcıya ihtiyacın olduğunuda unutma .inşallah hesapların tutar bol kazançlar .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 870107, member: 49570"] [b]Ynt: Çiftçilikten Kar ? İkinci Meslek[/b] Arkadaşım öncelikle niyetin hayırlı olsun .tecrübelerime dayanarak sizlere tavsiyem her zaman en kötüyü hesaplayın . yalnız bahsettiğiniz 1000 / 2000 dönüm (1000 metre ) yer işlemek uzaktan hiçte kolay değil . çiftçilik bazen günü gününe takip isteyen meslek . bende 2 ci iş olarak gidip takip ediyorum ama yinede köyde babam sürekli orada takip ediyor . bazen hava iyi ben istanbuldan (100) km gidene kadar babam işe başlamış veya yarı yapmış oluyor . veya ben gidene kadar yağmur yağmaya başlıyor . iş kalıyor onun için büyük yerin büyük derdi olur . tecrübe edinmeden büyük icar işine girmemenizi öneririm . benim şu anda icar yerim olmadığı halde tamamı kendimizin . 2 yıl arka arkaya ancak masrafları karşıladık . bu yıl ancak kendini kurtardı para kazanabildik . önce bu işi kendiniz tecrübe kazanmadan büyük oynamamanızı tavsiye ederim .bu yıl ( 100/200) dönüm kirala durumları gör ondan sonra ufak ufak büyütmeye başla . bu işler için yardımcıya ihtiyacın olduğunuda unutma .inşallah hesapların tutar bol kazançlar . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikten Kar ? İkinci Meslek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt