PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Çiftçilikten Memnunmusunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MehmetGngr" data-source="post: 1190805" data-attributes="member: 52088"><p>Çiftçilik ve hayvamcılık benim için bir hobiden cok yaşam tarzı olmaya basladı. </p><p> köyümüzde çoğu kişi çifçiliği en son yapılacak meslek olarak görüyorlar </p><p>fabrıkalar coğu için bi cıkış yolu gibi gözüküyor</p><p> Benim görüşüm cok farklı şuan üniversite 3. sınıftayım inşallah bitirp yine çiftçiğie devam etmek istiyorum </p><p>geliri gayet güzel 1 ay önce 5 tane tosun sattık 13-15 aylık arası ortalama 5.500 e geldi Allah bereket versın </p><p>daha arpası buğdayı pancarı yulafı var bence kazancı cok güzel </p><p>imkanlar dahilinde çok güzel paralar kazandırıyor Herşeyden önemlisi ŞÜKÜR ve kanaat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MehmetGngr, post: 1190805, member: 52088"] Çiftçilik ve hayvamcılık benim için bir hobiden cok yaşam tarzı olmaya basladı. köyümüzde çoğu kişi çifçiliği en son yapılacak meslek olarak görüyorlar fabrıkalar coğu için bi cıkış yolu gibi gözüküyor Benim görüşüm cok farklı şuan üniversite 3. sınıftayım inşallah bitirp yine çiftçiğie devam etmek istiyorum geliri gayet güzel 1 ay önce 5 tane tosun sattık 13-15 aylık arası ortalama 5.500 e geldi Allah bereket versın daha arpası buğdayı pancarı yulafı var bence kazancı cok güzel imkanlar dahilinde çok güzel paralar kazandırıyor Herşeyden önemlisi ŞÜKÜR ve kanaat [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Çiftçilikten Memnunmusunuz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt