PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Çiftçilikten Memnunmusunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibrahim0076" data-source="post: 931861" data-attributes="member: 48120"><p><strong>Ynt: Çiftçilikten Memnunmusunuz ?</strong></p><p></p><p>genel olarak ben memnunum. işimiz zor devamlı müçadele ediyoruz ve risk her zaman var. hava koşulları , yakıt ve gürbe fiyatları , sonra ürünü satma, hepsi ayrı bir zorluk. gecen yıl don nedeniyle kaysı bahcem hiç meyva vermedi 40 bine satmıştım evelki yıl 1 yıl boşa gitti mesela. sonra mısır ekmiştim slaj olarak tonu 120 tl ye gitti geriye bişe kalmadı. şu an ığdırda tam bahar havası var ağaçlar 15 gün sonra çicek acar çoktan uyanmışlar bu yılda don riski var , yani işimi gercekten zor. yinede müçadele ediyoruz. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeğimizi boşa cıkarmasın .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibrahim0076, post: 931861, member: 48120"] [b]Ynt: Çiftçilikten Memnunmusunuz ?[/b] genel olarak ben memnunum. işimiz zor devamlı müçadele ediyoruz ve risk her zaman var. hava koşulları , yakıt ve gürbe fiyatları , sonra ürünü satma, hepsi ayrı bir zorluk. gecen yıl don nedeniyle kaysı bahcem hiç meyva vermedi 40 bine satmıştım evelki yıl 1 yıl boşa gitti mesela. sonra mısır ekmiştim slaj olarak tonu 120 tl ye gitti geriye bişe kalmadı. şu an ığdırda tam bahar havası var ağaçlar 15 gün sonra çicek acar çoktan uyanmışlar bu yılda don riski var , yani işimi gercekten zor. yinede müçadele ediyoruz. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeğimizi boşa cıkarmasın . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Çiftçilikten Memnunmusunuz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt