PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 167370" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.</strong></p><p></p><p>teşekkür ederiz ilginize.7500 traktör kulüp üyesinden sadece 3 tenesi durumdan memnun değil.demekki arkadaşlar türkiyede bir sorun yok sorun bizde bu 3 çiftçide.boşuna sızlanıyoruz.kendimize çeki düzen verirsek problem ortadan kalkar.ben bu hafta süper loto oynayacam aklıma başka fikir gelmiyor.bir türkiye klasiği aslında.babadan kalma traktör işini görürken kredili motor alıp sırf kahvede hava atmak için 80-100 bin lira borca giren ve zaten 50 dönüm olan tarlasının 20 dönümünü satanları mı ararsınız.kahvede oyun 50-50 atıp evde karısına bir taneke yağ alması için yevmiyeye gönderenleri mi.size bir sözüm yok bizim bu çevrenin halleri bunlar.izlediğim kadarıyla kulüpte bir traktör çekişmesi var.herkes benim traktörüm iyi.benimki az yakar.benimki dört çeker.arkadaşlar çiftçilikte traktör sadece bir faktör.yani traktörle iş bitmiyor.biz ise traktöre takılıp kalmışız.gerçekten ihtiyacınız yoksa pahalı traktörler almayın derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 167370, member: 7396"] [b]Ynt: çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.[/b] teşekkür ederiz ilginize.7500 traktör kulüp üyesinden sadece 3 tenesi durumdan memnun değil.demekki arkadaşlar türkiyede bir sorun yok sorun bizde bu 3 çiftçide.boşuna sızlanıyoruz.kendimize çeki düzen verirsek problem ortadan kalkar.ben bu hafta süper loto oynayacam aklıma başka fikir gelmiyor.bir türkiye klasiği aslında.babadan kalma traktör işini görürken kredili motor alıp sırf kahvede hava atmak için 80-100 bin lira borca giren ve zaten 50 dönüm olan tarlasının 20 dönümünü satanları mı ararsınız.kahvede oyun 50-50 atıp evde karısına bir taneke yağ alması için yevmiyeye gönderenleri mi.size bir sözüm yok bizim bu çevrenin halleri bunlar.izlediğim kadarıyla kulüpte bir traktör çekişmesi var.herkes benim traktörüm iyi.benimki az yakar.benimki dört çeker.arkadaşlar çiftçilikte traktör sadece bir faktör.yani traktörle iş bitmiyor.biz ise traktöre takılıp kalmışız.gerçekten ihtiyacınız yoksa pahalı traktörler almayın derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt