PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="trmilitary" data-source="post: 257631" data-attributes="member: 12990"><p><strong>Ynt: çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.</strong></p><p></p><p>Ancak burada suçu birazda kendimizde arayalım. Bizim buralardada örnekleri çok olmakla birlikte şu mahlum traktör meselesi. Adam 75 dönüm tarla işliyor altında 90 milyarlık traktör var ve diyorki takım elbiseyle tarlaya gider oldum sende değiştir şu başağı al kendine bitane.Soruyorum ne kazandında 2 senelik gelirini traktöre bağladın, kendini borca soktun tarlalarını bankadan hipotek ettirdin.Bana dediği olsun öderiz yavaş yavaş. Peki diyoruz bu çoğul örneklere saygı duyuyoruz tabikide isteyen istediğini yapar. Ancak sonrasında şöyle bi durumla karşılaşıyorum. Bi bakmışım bu kocaman deyim yerindeyse tank gibi traktörü alan adam 20 dekar tarlasını borcunu ödeyemediği için satmak zorunda kalmış. Düşünüyorumda demir yığınına bu kadar para bağlamak değermi. Bu sitedede bayağı traktör sevdalısı arkadaşlarmız var. Tıpkı çevremde olduğu gibi güçlü traktörün tarlaların daha iyi işleneceğinden dolayı tarlaların daha fazla verim yapıcağını söyleyenler var.</p><p>Ancak bu fikirlerin hiçbirisine katılmam mümkün değil. Unutmayalım ki işi yapan traktör değildir , traktörün üzerindeki insandır arkadaşlar !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trmilitary, post: 257631, member: 12990"] [b]Ynt: çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.[/b] Ancak burada suçu birazda kendimizde arayalım. Bizim buralardada örnekleri çok olmakla birlikte şu mahlum traktör meselesi. Adam 75 dönüm tarla işliyor altında 90 milyarlık traktör var ve diyorki takım elbiseyle tarlaya gider oldum sende değiştir şu başağı al kendine bitane.Soruyorum ne kazandında 2 senelik gelirini traktöre bağladın, kendini borca soktun tarlalarını bankadan hipotek ettirdin.Bana dediği olsun öderiz yavaş yavaş. Peki diyoruz bu çoğul örneklere saygı duyuyoruz tabikide isteyen istediğini yapar. Ancak sonrasında şöyle bi durumla karşılaşıyorum. Bi bakmışım bu kocaman deyim yerindeyse tank gibi traktörü alan adam 20 dekar tarlasını borcunu ödeyemediği için satmak zorunda kalmış. Düşünüyorumda demir yığınına bu kadar para bağlamak değermi. Bu sitedede bayağı traktör sevdalısı arkadaşlarmız var. Tıpkı çevremde olduğu gibi güçlü traktörün tarlaların daha iyi işleneceğinden dolayı tarlaların daha fazla verim yapıcağını söyleyenler var. Ancak bu fikirlerin hiçbirisine katılmam mümkün değil. Unutmayalım ki işi yapan traktör değildir , traktörün üzerindeki insandır arkadaşlar ! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçilikten para kazanabiliyormusunuz.geleceğe umutla bakabiliyormusunuz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt