PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçinin cebine çok para girmiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ASARCIKLI" data-source="post: 152616" data-attributes="member: 55"><p><strong>Ynt: çiftçinin cebine çok para girmiş</strong></p><p></p><p>her yıl destekleme fıyatlarını bıraz daha asagı cekıyolar haksızmıyım desteklemelerın ilk verırdıgı yılı hatırlıyorumda bızım koyde tarla sahıplerı hem ıcar ıstıyodu hemde desteklemenın yarısını ıstıyo kac kısıyı sovdum yolladım kımısı evrakları ımzalamaz tARla kırasını goturdugundede parayı az gorur acaba bakan bunları bılıyomu?ben destekleme falan ıstemem bugdayın fıyatını artırsın gubreyı ındırsın o yeter onceden bugdayda kısın fıyatlar artardı sımdı dusuyo Allahtan erkenden sattımda mahsulu fazla bı zarar olmadı bugdaya gelınce ucuz gubreye ılaca gelınce pahalı bugun 17 lıtre ester aldım 110 lıra 20 20 yaprak gubresının cuvalı olmus 130 lira koopratıfden alsan dahada pahalı cıftcıyı desteklemesı lazımken daha yoluyo tarım kredı kop.lerı mazot ıstasyonlarda 2,35 koop. 2,42 acaba bakan bunları bılıyomu daha yazacak cok sey var ama parmaklarım yoruldu...yah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASARCIKLI, post: 152616, member: 55"] [b]Ynt: çiftçinin cebine çok para girmiş[/b] her yıl destekleme fıyatlarını bıraz daha asagı cekıyolar haksızmıyım desteklemelerın ilk verırdıgı yılı hatırlıyorumda bızım koyde tarla sahıplerı hem ıcar ıstıyodu hemde desteklemenın yarısını ıstıyo kac kısıyı sovdum yolladım kımısı evrakları ımzalamaz tARla kırasını goturdugundede parayı az gorur acaba bakan bunları bılıyomu?ben destekleme falan ıstemem bugdayın fıyatını artırsın gubreyı ındırsın o yeter onceden bugdayda kısın fıyatlar artardı sımdı dusuyo Allahtan erkenden sattımda mahsulu fazla bı zarar olmadı bugdaya gelınce ucuz gubreye ılaca gelınce pahalı bugun 17 lıtre ester aldım 110 lıra 20 20 yaprak gubresının cuvalı olmus 130 lira koopratıfden alsan dahada pahalı cıftcıyı desteklemesı lazımken daha yoluyo tarım kredı kop.lerı mazot ıstasyonlarda 2,35 koop. 2,42 acaba bakan bunları bılıyomu daha yazacak cok sey var ama parmaklarım yoruldu...yah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
çiftçinin cebine çok para girmiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt