PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin Hali :/
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 652385" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Çiftçinin Hali :/</strong></p><p></p><p>Teşekkürler arkadaşlar sanırım seralarda sadece bu bölge içinsel harici bütün afetlere sigorta var sel için ise yok nedenide bizim bölge hem ova hemde deniz seviyesi olduğu için yüksek riskli bölge grubunda o yüzden sigorta yapmıyorlar diye biliyorum yapsalar bile çiftçi bitmiş zaten nası sigorta yaptırsında ödesin primlerini bizim köy için bu yılın ilk sel felaketi bu diğer mevkilerde 15-20 gün önce bi baskın daha olmuştu aynı yerlere tekrar 2.bi baskın oldu bugün son 5 yılı düşündüğümüzde en büyüğü buydu </p><p></p><p>allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar yaptığımız iş kumardan başka bişey değil ekiyoduk dikiyosun işliyosun ne kadar kazanacağını bilmiyosun üstüne bide ne kazanacağını bilmeden kredi çekiyosun borçlanıyosun </p><p></p><p>az önce dışarılara tekrar dolaştım sular çekilmiş seralardan tahliyeler başladı artık komşumuzun 6 dönüm kapalı arazide su altında kalan yerler arasında saat 17:00 dan beri sadece 20 cmlik su eksilmesi sağlayabilmişler daha 50 cm su var seranın içinde ve bir sağanak yağış dalgasının geldiğinide belediye anons yapmakta inşallah çok şiddetli olmaz zira toprak suya doydu çok daha kötüsünün olma ihtimali yüksek...</p><p></p><p>suyun yuttuğu uzel 240s vardı demiştim yoldan yaklaşık 250mt ilerdeki portakal bahçesinde devrilmiş olarak bulundu arkadaşlar ele alınacak yeri kalmamış daha borcu bitmeden perte ayırmış sigorta şirketi :/</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 652385, member: 44293"] [b]Ynt: Çiftçinin Hali :/[/b] Teşekkürler arkadaşlar sanırım seralarda sadece bu bölge içinsel harici bütün afetlere sigorta var sel için ise yok nedenide bizim bölge hem ova hemde deniz seviyesi olduğu için yüksek riskli bölge grubunda o yüzden sigorta yapmıyorlar diye biliyorum yapsalar bile çiftçi bitmiş zaten nası sigorta yaptırsında ödesin primlerini bizim köy için bu yılın ilk sel felaketi bu diğer mevkilerde 15-20 gün önce bi baskın daha olmuştu aynı yerlere tekrar 2.bi baskın oldu bugün son 5 yılı düşündüğümüzde en büyüğü buydu allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar yaptığımız iş kumardan başka bişey değil ekiyoduk dikiyosun işliyosun ne kadar kazanacağını bilmiyosun üstüne bide ne kazanacağını bilmeden kredi çekiyosun borçlanıyosun az önce dışarılara tekrar dolaştım sular çekilmiş seralardan tahliyeler başladı artık komşumuzun 6 dönüm kapalı arazide su altında kalan yerler arasında saat 17:00 dan beri sadece 20 cmlik su eksilmesi sağlayabilmişler daha 50 cm su var seranın içinde ve bir sağanak yağış dalgasının geldiğinide belediye anons yapmakta inşallah çok şiddetli olmaz zira toprak suya doydu çok daha kötüsünün olma ihtimali yüksek... suyun yuttuğu uzel 240s vardı demiştim yoldan yaklaşık 250mt ilerdeki portakal bahçesinde devrilmiş olarak bulundu arkadaşlar ele alınacak yeri kalmamış daha borcu bitmeden perte ayırmış sigorta şirketi :/ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin Hali :/
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt