PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin Hali :/
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 652412" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Çiftçinin Hali :/</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>saolun hepimizin yardımcısı olsun şimdilik bunada şükür demekten başka çaremiz yok</p><p>bizim buralarda yağmur konusunda bir değişiklik yok</p><p> fakat sera alanları çoğaldı bu yetmiyomuş gibi her sera yapan </p><p>1 metre yer bırakmıyoki su geçip gitsin herkez hınca hınç yapıyo bırak biraz su geçicek yer yani yoksa daha bizim burada hiç traktör yutacak kadar su gelmez büyüklerimde anlatmaz yani hiç böyle traktör yuttuğunu sera yıktığını </p><p></p><p>az önce kaymakam hasar tespiti yapmak için köye gelmiş herkes isyanda çözümünü bulalım diye </p><p>askıya alınan bi kanal projesi vardı ihale yapıldı devlet kanal geçirmek için güzergah üzerindeki arazi sahiplerinden yer istedi kimse yanaşmadı şimdi isyan ediyolar devlet nerde diyolar bu bağnazlıktan başka bişey değildir lafa gelince herkes mimar herkes mühendis icraata gelince meydanda insan kalmıyo bizede iyi oluyo yani sahsen bizden de istediler yer mırın kırın ettik ama sonunda imzayı attık kanal projesi için tahsis ettik seranın altından 1metrelik yer ki benim seralarımda su girme tehlikesi bulunmadığı halde her yıl su giren adam yer vermez iken benim yer verip susmam o adamında her su bastığında nerde bu muhtar nerde bu kaymakam diye ahkam kesip muhtarı darp etmeye çalışıyolar</p><p></p><p></p><p></p><p>benim o konuda bi bilgim yok ben 2 yıl önce sigorta yaptırmaya gittiğimde su baskını hariç tutulmuştu güneş sigorta tarafından şuanda aktif bi sigortam yok o yüzden bilgimde yok yukarıda dediğim gibi çiftçimiz biraz daha işbirliğine yatkın olsa bizim buralarda herşey düzelecek ama işte...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 652412, member: 44293"] [b]Ynt: Çiftçinin Hali :/[/b] saolun hepimizin yardımcısı olsun şimdilik bunada şükür demekten başka çaremiz yok bizim buralarda yağmur konusunda bir değişiklik yok fakat sera alanları çoğaldı bu yetmiyomuş gibi her sera yapan 1 metre yer bırakmıyoki su geçip gitsin herkez hınca hınç yapıyo bırak biraz su geçicek yer yani yoksa daha bizim burada hiç traktör yutacak kadar su gelmez büyüklerimde anlatmaz yani hiç böyle traktör yuttuğunu sera yıktığını az önce kaymakam hasar tespiti yapmak için köye gelmiş herkes isyanda çözümünü bulalım diye askıya alınan bi kanal projesi vardı ihale yapıldı devlet kanal geçirmek için güzergah üzerindeki arazi sahiplerinden yer istedi kimse yanaşmadı şimdi isyan ediyolar devlet nerde diyolar bu bağnazlıktan başka bişey değildir lafa gelince herkes mimar herkes mühendis icraata gelince meydanda insan kalmıyo bizede iyi oluyo yani sahsen bizden de istediler yer mırın kırın ettik ama sonunda imzayı attık kanal projesi için tahsis ettik seranın altından 1metrelik yer ki benim seralarımda su girme tehlikesi bulunmadığı halde her yıl su giren adam yer vermez iken benim yer verip susmam o adamında her su bastığında nerde bu muhtar nerde bu kaymakam diye ahkam kesip muhtarı darp etmeye çalışıyolar benim o konuda bi bilgim yok ben 2 yıl önce sigorta yaptırmaya gittiğimde su baskını hariç tutulmuştu güneş sigorta tarafından şuanda aktif bi sigortam yok o yüzden bilgimde yok yukarıda dediğim gibi çiftçimiz biraz daha işbirliğine yatkın olsa bizim buralarda herşey düzelecek ama işte... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin Hali :/
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt