PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1157121" data-attributes="member: 76172"><p>Verimi artirmak cozum degilse nedir / Diyelim 100 dekar bugday icin kullandigin mazotu devlet bedava verdi sorun bier mi ? 100 dekara nekadar mazot yakiyorsunuz ?</p><p></p><p>Birsey ekmemisler yaziyor demek moda deyim, dededen babadan ekenler kazanamiyorsa kusur bende mi ? Becermemissin demektir, okuyorum, goruyorum, geziyorum, yabancilar bal gibi yapiyor, yapamayan kusuru kendinde aramali once. Birlesip alim satin yapin , hayir. Verimi artirmak icin birseyler yapin, hayir. Cozum ne mazot mu, mazot bedava olsa hersey hallolacak mi ? Evet ben ekmiyorum ama issizim parasim ama ayda 3000 e cobanlik yapmam demedigim icin param yok kazanamiyorum demiyorum. Kendi iisimi yapiyor ve kazaniyorum, kazanamazsam hata bendedir.</p><p></p><p>Gubre destegi olsun, mazot bedava olsun, vergi vermeyeyim, sulama masrafsiz olsun, bunlar olacak sey degil.</p><p></p><p>Firinlar satiliyorsa eger demek ki kazanmiyor, manavlar kapaniyorsa demek ki kazanmiyor, hani onlar kazaniyordu ?</p><p></p><p>Besici hayvanini kendisi satamiyor celepe veriyorsa devlet ne yapsin, arkadas sikayet halletmiyor cozum yolu nedir ? Ustelik celep dedigin kisi ya koylun ya akraban, cok karliysa sen de yap deyince kiziyorsunuz.</p><p>Kasabadan donerken yogurdu, yagi, tavugu marketten alan ciftciyle eski ciftci ayni mi ? Kendi sutunu uretmeyen, iki koyun besleyip kesip kavurmayan, marketten alan yetiremiyorum kazanamiyorum deyince biraz tuhaf oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1157121, member: 76172"] Verimi artirmak cozum degilse nedir / Diyelim 100 dekar bugday icin kullandigin mazotu devlet bedava verdi sorun bier mi ? 100 dekara nekadar mazot yakiyorsunuz ? Birsey ekmemisler yaziyor demek moda deyim, dededen babadan ekenler kazanamiyorsa kusur bende mi ? Becermemissin demektir, okuyorum, goruyorum, geziyorum, yabancilar bal gibi yapiyor, yapamayan kusuru kendinde aramali once. Birlesip alim satin yapin , hayir. Verimi artirmak icin birseyler yapin, hayir. Cozum ne mazot mu, mazot bedava olsa hersey hallolacak mi ? Evet ben ekmiyorum ama issizim parasim ama ayda 3000 e cobanlik yapmam demedigim icin param yok kazanamiyorum demiyorum. Kendi iisimi yapiyor ve kazaniyorum, kazanamazsam hata bendedir. Gubre destegi olsun, mazot bedava olsun, vergi vermeyeyim, sulama masrafsiz olsun, bunlar olacak sey degil. Firinlar satiliyorsa eger demek ki kazanmiyor, manavlar kapaniyorsa demek ki kazanmiyor, hani onlar kazaniyordu ? Besici hayvanini kendisi satamiyor celepe veriyorsa devlet ne yapsin, arkadas sikayet halletmiyor cozum yolu nedir ? Ustelik celep dedigin kisi ya koylun ya akraban, cok karliysa sen de yap deyince kiziyorsunuz. Kasabadan donerken yogurdu, yagi, tavugu marketten alan ciftciyle eski ciftci ayni mi ? Kendi sutunu uretmeyen, iki koyun besleyip kesip kavurmayan, marketten alan yetiremiyorum kazanamiyorum deyince biraz tuhaf oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt