PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1157146" data-attributes="member: 77697"><p>Abim aynen öyle haklısın da bizde boyle olmasının sebebi şu: bi işveren bi işci aldığında isvicre çakısı gibi her isi yapsın istiyor. Yumurta kabukcusuna ayrı yumurta beyazcısina ayri yumurta sarıcısına ayrı yemciye civcivciye ayrı ayrı maaş ödemek yerine 1 adam alayim hepsini yapsın diyor ve bu şekilde kaliteden ödün veriyor. Kalite elden gidiyor. Mesela böyle ayrıntılı isleri okuyan insanları devlet ise alsa bu insanlardan derleyip topladığı bilgileri ciftciye verse süper olur ama bu sefer de herkes böyle abidik gubidik şeyler okur sonra da "vay efendim ben atanamadım da acımdan geberiyom da ben yumurta kabuğu okudum ama dolmuşculuk yapıyorum boyle hükümetin gelmişine gecmisine.." diye birsuru insan çıkacak. Bunun biraz daha derinliğine indiğimizde de insanları allah farklı farklı yaratmış herkes yatkın oldugu işe yönlendirilse benim yaşlarımdayken, kimse açikta kalmaz isci bulma sorunu da kalmaz. Bi yandan bakiyorsun atanamayan dünyanın öğretmeni varken sanayide ara eleman bulunmama problemi var. İnsanlar yanlıs yönlendirilmese ben yaşlardayken hiç sorun kalmayacağı kanaatindeyim. Benim okulum ozel okul bitane danısman tutmuşlar oğrencileri universite hakkinda bilgilendirsin diye herkese soruyo ne olacan diye biri psikolok olcam diyo ona hmm senin sözelin iyi diyo biri ucak muhendisi olcam diyo hm senin fizigin iyi diyo ben ziraat okuyacam deyince resmen "sanırım sınıfın gerizekalısı bu" diyen gözlerle bakıyor sanırim bu sene öğretmenlerin birini bu yüzden gebertmem gerekcek. Kimseyi de yonlendirebildigi de yok davar davar konuşup insanları yanlıs yonlendiriyor. Yarim hoca dinden yarım hekim candan eder diye bosa dememisler</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1157146, member: 77697"] Abim aynen öyle haklısın da bizde boyle olmasının sebebi şu: bi işveren bi işci aldığında isvicre çakısı gibi her isi yapsın istiyor. Yumurta kabukcusuna ayrı yumurta beyazcısina ayri yumurta sarıcısına ayrı yemciye civcivciye ayrı ayrı maaş ödemek yerine 1 adam alayim hepsini yapsın diyor ve bu şekilde kaliteden ödün veriyor. Kalite elden gidiyor. Mesela böyle ayrıntılı isleri okuyan insanları devlet ise alsa bu insanlardan derleyip topladığı bilgileri ciftciye verse süper olur ama bu sefer de herkes böyle abidik gubidik şeyler okur sonra da "vay efendim ben atanamadım da acımdan geberiyom da ben yumurta kabuğu okudum ama dolmuşculuk yapıyorum boyle hükümetin gelmişine gecmisine.." diye birsuru insan çıkacak. Bunun biraz daha derinliğine indiğimizde de insanları allah farklı farklı yaratmış herkes yatkın oldugu işe yönlendirilse benim yaşlarımdayken, kimse açikta kalmaz isci bulma sorunu da kalmaz. Bi yandan bakiyorsun atanamayan dünyanın öğretmeni varken sanayide ara eleman bulunmama problemi var. İnsanlar yanlıs yönlendirilmese ben yaşlardayken hiç sorun kalmayacağı kanaatindeyim. Benim okulum ozel okul bitane danısman tutmuşlar oğrencileri universite hakkinda bilgilendirsin diye herkese soruyo ne olacan diye biri psikolok olcam diyo ona hmm senin sözelin iyi diyo biri ucak muhendisi olcam diyo hm senin fizigin iyi diyo ben ziraat okuyacam deyince resmen "sanırım sınıfın gerizekalısı bu" diyen gözlerle bakıyor sanırim bu sene öğretmenlerin birini bu yüzden gebertmem gerekcek. Kimseyi de yonlendirebildigi de yok davar davar konuşup insanları yanlıs yonlendiriyor. Yarim hoca dinden yarım hekim candan eder diye bosa dememisler [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt