PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1157196" data-attributes="member: 28829"><p>Biz bilinçli bilinçsiz iş yapmasak hesap kitap görmeden gider bankalrdan krediye bulaşırsan bakan bize ancak o kadar bakar. İş bakandan falan bitmiyo şu her şeyin pahalılığında bilene eşşek yüküyle para kazanan çifçiler var ama onlar akıllı düşünür isanlar krediye falan bulaşmamışlar. Her şeyi gücü yettiği kadar gören insanlar.</p><p></p><p></p><p>En basit örneği dedem. Ben hiç hatırlamam kredi çektiğini 480 lik traktörle bizden de çok yaşlı olduğu halde 80 yaşında Allah uzun ömür versin. Bizden daha çok ekiyor daha çok kazanıyor.</p><p></p><p></p><p>Çünki ürününü kaldordığında bankaya faizz ödemeye koşmuyor. Parasını cebine koyup evine gidiyor... </p><p>Herkes kendi kendine ediyor. </p><p></p><p>En basiti traktörlerin fabrika satış fiyatına bakıyorum 150 bin sahibindende almış satan adama bakıyorum 118 bin </p><p>Bir.insan ne kadar kazanırsa kazansın bu işin içinden çıkabilirmi. Malın para etse nr olur mazot 1 tl ucuz olsa ne olur gübre atmadan eksen ne olur. Nasıl kazanacan daha durup duruken 30 35 bin zarar etmişsin birde kredi faizi ödeyecen 40 50 bin </p><p>Çırpınışlar boşu boşuna </p><p>Önce hesap kitap yapacan alacaksan peşin alacan alamıyorsan elindekinn kıymetini bilecen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1157196, member: 28829"] Biz bilinçli bilinçsiz iş yapmasak hesap kitap görmeden gider bankalrdan krediye bulaşırsan bakan bize ancak o kadar bakar. İş bakandan falan bitmiyo şu her şeyin pahalılığında bilene eşşek yüküyle para kazanan çifçiler var ama onlar akıllı düşünür isanlar krediye falan bulaşmamışlar. Her şeyi gücü yettiği kadar gören insanlar. En basit örneği dedem. Ben hiç hatırlamam kredi çektiğini 480 lik traktörle bizden de çok yaşlı olduğu halde 80 yaşında Allah uzun ömür versin. Bizden daha çok ekiyor daha çok kazanıyor. Çünki ürününü kaldordığında bankaya faizz ödemeye koşmuyor. Parasını cebine koyup evine gidiyor... Herkes kendi kendine ediyor. En basiti traktörlerin fabrika satış fiyatına bakıyorum 150 bin sahibindende almış satan adama bakıyorum 118 bin Bir.insan ne kadar kazanırsa kazansın bu işin içinden çıkabilirmi. Malın para etse nr olur mazot 1 tl ucuz olsa ne olur gübre atmadan eksen ne olur. Nasıl kazanacan daha durup duruken 30 35 bin zarar etmişsin birde kredi faizi ödeyecen 40 50 bin Çırpınışlar boşu boşuna Önce hesap kitap yapacan alacaksan peşin alacan alamıyorsan elindekinn kıymetini bilecen. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çiftcinin Sırtından Doyan Doyana
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt