PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin yakasını bırakmayan Ziraat Bankın batık kredisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyyraz" data-source="post: 801295" data-attributes="member: 44478"><p><strong>Ynt: Çiftçinin yakasını bırakmayan Ziraat Bankın batık kredisi</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar bence ziraat bankasının ampleminden buğday resmini kaldırsınlar. Çünki ziraat bankası artık çiftçiye hizmet eden bir banka değil. geçen yıl kredi kullandım 20.000 tl borcumu erken ödedim diye 420 tl erken hesap kapama cezası ödedim. bu yıl 26 dekar daha ipotek verdim . toplam 40 dekar 250 milyar ipotek değeri var. ne kadar kredi çıkar dedik 30.000 tl dediler . onuda vermediler. sözde merkez bankasında açık hesabım görünüyormuş . komediye bakarmısınız. ben ziraatten başka yerden kredi kullanmamışım . karşıma çıkan olaya bak. o sinirle ipotekleri söktürüp başka bir özel bankadan kredi kullandım hiçte bir sorun çıkmadı. zaten bundan sonrada yanından geçmem bu ziraat bankasının. Adi şerefsiz banka benim malıma 250 milyar ipotek bedeli koyup bana nasıl 30 milyar kredi çıkarıyorsun. dalgamı geçiyorsunuz bizlerle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyyraz, post: 801295, member: 44478"] [b]Ynt: Çiftçinin yakasını bırakmayan Ziraat Bankın batık kredisi[/b] Arkadaşlar bence ziraat bankasının ampleminden buğday resmini kaldırsınlar. Çünki ziraat bankası artık çiftçiye hizmet eden bir banka değil. geçen yıl kredi kullandım 20.000 tl borcumu erken ödedim diye 420 tl erken hesap kapama cezası ödedim. bu yıl 26 dekar daha ipotek verdim . toplam 40 dekar 250 milyar ipotek değeri var. ne kadar kredi çıkar dedik 30.000 tl dediler . onuda vermediler. sözde merkez bankasında açık hesabım görünüyormuş . komediye bakarmısınız. ben ziraatten başka yerden kredi kullanmamışım . karşıma çıkan olaya bak. o sinirle ipotekleri söktürüp başka bir özel bankadan kredi kullandım hiçte bir sorun çıkmadı. zaten bundan sonrada yanından geçmem bu ziraat bankasının. Adi şerefsiz banka benim malıma 250 milyar ipotek bedeli koyup bana nasıl 30 milyar kredi çıkarıyorsun. dalgamı geçiyorsunuz bizlerle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçinin yakasını bırakmayan Ziraat Bankın batık kredisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt