PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftlik bank
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 1182077" data-attributes="member: 53417"><p>birkaç hafta önce Çiftlik Bank hakkında maliye bakanlığı inceleme başlatmış.</p><p>ortada üretim yok ama yeni üyelerin paralarından eski üyelere belli oranlarda para dağıtılıyormuş.</p><p>bildiğiniz Piramit Kazanç Sistemleri, Saadet zinciri vb. isimleri var.</p><p>bu sistem yasak...</p><p></p><p>bu işi araştıranlar, mevcut bir üretim olmadığını söylüyor.</p><p>ne bahsedildiği gibi bir süt, ne et, ne yumurta üretimi varmış.</p><p>bir gün patlayacağı kesin... inş. kimse zarar etmez.</p><p></p><p>buna benzer başka şirketler de var.</p><p>örneğin Detay Maxinet.</p><p>bir araştırın isterseniz.</p><p>altın paket alırsanız, günlük 14 saat karşılığında 14 dolar para veriyorlar.</p><p>bilgisayarınıza bir program kuruyorlar. sürekli reklam tıklıyorlar.</p><p>böylece tıklanan reklamlar google'da aratınca üst sıralarda çıkıyor.</p><p>bir kaç arkadaşım bu işe girdi, birinde 2 altın paket (2 bilgisiyar) diğerinde 3 altın paket (3 bilgisayar) vs. var.</p><p>çalıştığım yerde yaklaşık 30-35 kişi, 50 paket civarı bu işle uğraşıyor.</p><p>ama benim bir kaç soruma cevap veremediler, ben girmedim.</p><p>girenler yaklaşık 2,5 ayda giriş parasını çıkarıyorlarmış, sonrası hep kâr.</p><p>fakat garantisi yok. ne zaman patlar bilemem...</p><p></p><p>bence üretime dayanmayan, parayı eline almadığınız hiç bir işe güvenmeyin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 1182077, member: 53417"] birkaç hafta önce Çiftlik Bank hakkında maliye bakanlığı inceleme başlatmış. ortada üretim yok ama yeni üyelerin paralarından eski üyelere belli oranlarda para dağıtılıyormuş. bildiğiniz Piramit Kazanç Sistemleri, Saadet zinciri vb. isimleri var. bu sistem yasak... bu işi araştıranlar, mevcut bir üretim olmadığını söylüyor. ne bahsedildiği gibi bir süt, ne et, ne yumurta üretimi varmış. bir gün patlayacağı kesin... inş. kimse zarar etmez. buna benzer başka şirketler de var. örneğin Detay Maxinet. bir araştırın isterseniz. altın paket alırsanız, günlük 14 saat karşılığında 14 dolar para veriyorlar. bilgisayarınıza bir program kuruyorlar. sürekli reklam tıklıyorlar. böylece tıklanan reklamlar google'da aratınca üst sıralarda çıkıyor. bir kaç arkadaşım bu işe girdi, birinde 2 altın paket (2 bilgisiyar) diğerinde 3 altın paket (3 bilgisayar) vs. var. çalıştığım yerde yaklaşık 30-35 kişi, 50 paket civarı bu işle uğraşıyor. ama benim bir kaç soruma cevap veremediler, ben girmedim. girenler yaklaşık 2,5 ayda giriş parasını çıkarıyorlarmış, sonrası hep kâr. fakat garantisi yok. ne zaman patlar bilemem... bence üretime dayanmayan, parayı eline almadığınız hiç bir işe güvenmeyin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftlik bank
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt