PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftlik Kurulumlarında ÇED'in Etkileri Hakkında Bilgi Lütfen.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 902130" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: Çiftlik Kurulumlarında ÇED'in Etkileri Hakkında Bilgi Lütfen.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben tesisimi sattım ve tamamen tarlalara yöneldim. </p><p>Şunu size ısrarla tavsiye ederim.</p><p>1- Yapacağınız yer hayvansal işletmeye açıksa kimse size engel olmaz emin olun. Hatta göreceksiniz siz tesisi yapınca sizin yanınızdaki arazi komşularınız da sizinle bir yapmak ve size komşu olmak isteyeceklerdir. </p><p>2- Kuracağınız tesisi projelendirirken sakın arazinin tamamını işin içine sokmayın. Yani sizin arazi 4000 m2 diyelim. Siz bir köşesine 200 m2 bina yapacaksınız ve arazinin tamamını demir veya beton direklerle çevireceksiniz. Eğer o etrafını çevirme işini mimari projeye sokarsanız inşaat alanı çok büyük görüldüğünden masraf aşırı olmakta. Biz süt değil et üretimi için ufak bir proje yaptık. İnşaat ruhsatı aldık iş bitince işletme ruhsatı aldık. Daha sonra arazinin etrafını çevirdik. Sağa sola samanlık-garaj vs yaptık. </p><p>3- İlk yaparken hayvan sayısı soruluyor ama bunun üzerinde durulmuyor. Çünkü hayvanlar çoğalıyor, ölüyor, satılıyor, satın alınıyor. Sayı sabit bir konu değil yani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 902130, member: 46769"] [b]Ynt: Çiftlik Kurulumlarında ÇED'in Etkileri Hakkında Bilgi Lütfen.[/b] Ben tesisimi sattım ve tamamen tarlalara yöneldim. Şunu size ısrarla tavsiye ederim. 1- Yapacağınız yer hayvansal işletmeye açıksa kimse size engel olmaz emin olun. Hatta göreceksiniz siz tesisi yapınca sizin yanınızdaki arazi komşularınız da sizinle bir yapmak ve size komşu olmak isteyeceklerdir. 2- Kuracağınız tesisi projelendirirken sakın arazinin tamamını işin içine sokmayın. Yani sizin arazi 4000 m2 diyelim. Siz bir köşesine 200 m2 bina yapacaksınız ve arazinin tamamını demir veya beton direklerle çevireceksiniz. Eğer o etrafını çevirme işini mimari projeye sokarsanız inşaat alanı çok büyük görüldüğünden masraf aşırı olmakta. Biz süt değil et üretimi için ufak bir proje yaptık. İnşaat ruhsatı aldık iş bitince işletme ruhsatı aldık. Daha sonra arazinin etrafını çevirdik. Sağa sola samanlık-garaj vs yaptık. 3- İlk yaparken hayvan sayısı soruluyor ama bunun üzerinde durulmuyor. Çünkü hayvanlar çoğalıyor, ölüyor, satılıyor, satın alınıyor. Sayı sabit bir konu değil yani. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftlik Kurulumlarında ÇED'in Etkileri Hakkında Bilgi Lütfen.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt