PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
çiftlik te zemin sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oozgurefee09" data-source="post: 821337" data-attributes="member: 35739"><p><strong>Ynt: çiftlik te zemin sorunu</strong></p><p></p><p>herkez bir görüşte bulunmuş sağolun ama beton ve taş aynı şey hayvanlar diz boyu gübrenin içinde yatıyorlar ama beton taş dedin mi yatmıyorlar bu işin çözümü karyola ve küreme sistemi şuda var ki benim karyola vardı bir dünya masraf edip yaptık ama hiç biri istediğimiz gibi yatmadı hepsini kesip söktük yatan kalkamadı kimisi yatamadı falan sıkıntı oldu ben geçenler de baya oyulmuştu benim ki yarım metre falan güzelce temizledim sonra 15 römork falan ince taşlı dolgu malzemesi çektim motor oynamadığı için şuan iyi gel gör ki yyine doldu motor girecek bir kaç gün sonra bende küreyip tekrar 3 4 römork daha çekip motoru öyle sokup kepçe çalıştıracağım başka çare yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oozgurefee09, post: 821337, member: 35739"] [b]Ynt: çiftlik te zemin sorunu[/b] herkez bir görüşte bulunmuş sağolun ama beton ve taş aynı şey hayvanlar diz boyu gübrenin içinde yatıyorlar ama beton taş dedin mi yatmıyorlar bu işin çözümü karyola ve küreme sistemi şuda var ki benim karyola vardı bir dünya masraf edip yaptık ama hiç biri istediğimiz gibi yatmadı hepsini kesip söktük yatan kalkamadı kimisi yatamadı falan sıkıntı oldu ben geçenler de baya oyulmuştu benim ki yarım metre falan güzelce temizledim sonra 15 römork falan ince taşlı dolgu malzemesi çektim motor oynamadığı için şuan iyi gel gör ki yyine doldu motor girecek bir kaç gün sonra bende küreyip tekrar 3 4 römork daha çekip motoru öyle sokup kepçe çalıştıracağım başka çare yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
çiftlik te zemin sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt