PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftliklerin satış fiyatı yüzde 36 arttı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 892492" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: Çiftliklerin satış fiyatı yüzde 36 arttı</strong></p><p></p><p>Burada suçlu kim şimdi ? Köylerden göç eden çiftcilermi yoksa onların kanını emen Devletmi ?yoksa bu piyasayı ker aracı olarak kulanmak isteyen çevrelermi?</p><p></p><p>Arkadaşlar bu basediğiniz durumdan ben baya bi basetmeye çalıştım çoğu yazımda .</p><p>Bunu şimdi kimse anlamak istemiyor yada işlerine gelmiyor.(Koynuyu biraz açim)</p><p></p><p>Adamların Parasal durumu iyi 3.000 TL yere 30.000 TL veriyor bunun neticesinde o satılan yerin eksenindeki yerlerin otamatikman değeri 3000 TL den 30.000 TL ye fırlıyor .Devlette bi zaman sonra bu Tarla görünümlü araziyi bi şekilde eksen kaydırıyor alsana verimli toprakların sonu bunun yanı sıra ya Yol vuruyor yada tiren yolu vuruyor yada doğal afet dolayısıyla bi düzenleme yapıyorlar alsana başka bi rank kapısı .</p><p></p><p>BU KONULARI ŞUAN DEVLET HİÇ UMURSAMIYOR İŞİNEDE GELİYOR AMA NE ZAMANA KADAR ORASINI ALLAH BİLİR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 892492, member: 51940"] [b]Ynt: Çiftliklerin satış fiyatı yüzde 36 arttı[/b] Burada suçlu kim şimdi ? Köylerden göç eden çiftcilermi yoksa onların kanını emen Devletmi ?yoksa bu piyasayı ker aracı olarak kulanmak isteyen çevrelermi? Arkadaşlar bu basediğiniz durumdan ben baya bi basetmeye çalıştım çoğu yazımda . Bunu şimdi kimse anlamak istemiyor yada işlerine gelmiyor.(Koynuyu biraz açim) Adamların Parasal durumu iyi 3.000 TL yere 30.000 TL veriyor bunun neticesinde o satılan yerin eksenindeki yerlerin otamatikman değeri 3000 TL den 30.000 TL ye fırlıyor .Devlette bi zaman sonra bu Tarla görünümlü araziyi bi şekilde eksen kaydırıyor alsana verimli toprakların sonu bunun yanı sıra ya Yol vuruyor yada tiren yolu vuruyor yada doğal afet dolayısıyla bi düzenleme yapıyorlar alsana başka bi rank kapısı . BU KONULARI ŞUAN DEVLET HİÇ UMURSAMIYOR İŞİNEDE GELİYOR AMA NE ZAMANA KADAR ORASINI ALLAH BİLİR. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiftliklerin satış fiyatı yüzde 36 arttı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt