PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiğ Süt 32 Kuruş-Gözünüz Aydın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atabey" data-source="post: 389766" data-attributes="member: 11469"><p><strong>Ynt: Çiğ Süt 32 Kuruş-Gözünüz Aydın</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bugün köy dışında bir tarlamız var </p><p>oraya gittim </p><p>eskiden meralarda sürü sürü koyunlar yayılırdı </p><p>bugün gördümkikoyunlar yerine heryer</p><p>nek sürüsü olmuş </p><p>peh 4 tane köy geçtim </p><p>enaz 15 inek sürüsü gördüm </p><p>sayı olarakta baya fazlaydı </p><p>eğer heryer de böyle sürüler varsa</p><p>bu inekçiliğinde işi bitmiş</p><p>bu günleride ararız gibime geliyor...</p><p>tabi bunlar sadece dışarda olanlar </p><p>heryer inek ahırı açık besi olmuş </p><p>bizim burda gani heryerdede ölemi acaba ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atabey, post: 389766, member: 11469"] [b]Ynt: Çiğ Süt 32 Kuruş-Gözünüz Aydın[/b] arkadaşlar bugün köy dışında bir tarlamız var oraya gittim eskiden meralarda sürü sürü koyunlar yayılırdı bugün gördümkikoyunlar yerine heryer nek sürüsü olmuş peh 4 tane köy geçtim enaz 15 inek sürüsü gördüm sayı olarakta baya fazlaydı eğer heryer de böyle sürüler varsa bu inekçiliğinde işi bitmiş bu günleride ararız gibime geliyor... tabi bunlar sadece dışarda olanlar heryer inek ahırı açık besi olmuş bizim burda gani heryerdede ölemi acaba .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Çiğ Süt 32 Kuruş-Gözünüz Aydın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt