PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Çiğ süt fiyatı 1.53 oldu!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1191400" data-attributes="member: 76172"><p>Gercekten anlayamiyorum bu konuyu. Sut zarar ediyor ve mandira cok kazaniyorsa, neden zarar eden hayvanlarini satip KGF destekli krediyle batan bir mandirayi almiyor ? Sut zarar ediyorsa bu forumda uye de olan Hachimmet arkadas yeni isletme kuruyor ? Arazi kirasi , mazot, gubre pahaliysa neden ayni arkadas silaj uretip satmaya basladi ? Yine bu forum utesi sanirim Ardahan`li arkadas bir milyon harcayip Polatli`da ahir yapti 250 bas besi yapiyor, hani besiciler batiyordu ? Nasil oluyor da Izmir`li bir arkadas limuzin anac isine girmis ve razi ki hayvanlari kirka cikarmak istiyor ? Sut toplayip fabrikaya verenler ve kooperatif idarecileri kazaniyorsa, sikayetci olan neden toplamiyor ? Simentalci arkadas kendi yemini uretebiliyor neden baskasi bu ise girmiyor ? Yem pahaliysa neden birkac uretici birlesip fabrikadan yuklu alim yapip indirim almak pesinde degil ?</p><p></p><p>Kafamda okadar cok soru var ki, cevap bulamiyorum. Ogrenmek istiyorum ama basaramiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1191400, member: 76172"] Gercekten anlayamiyorum bu konuyu. Sut zarar ediyor ve mandira cok kazaniyorsa, neden zarar eden hayvanlarini satip KGF destekli krediyle batan bir mandirayi almiyor ? Sut zarar ediyorsa bu forumda uye de olan Hachimmet arkadas yeni isletme kuruyor ? Arazi kirasi , mazot, gubre pahaliysa neden ayni arkadas silaj uretip satmaya basladi ? Yine bu forum utesi sanirim Ardahan`li arkadas bir milyon harcayip Polatli`da ahir yapti 250 bas besi yapiyor, hani besiciler batiyordu ? Nasil oluyor da Izmir`li bir arkadas limuzin anac isine girmis ve razi ki hayvanlari kirka cikarmak istiyor ? Sut toplayip fabrikaya verenler ve kooperatif idarecileri kazaniyorsa, sikayetci olan neden toplamiyor ? Simentalci arkadas kendi yemini uretebiliyor neden baskasi bu ise girmiyor ? Yem pahaliysa neden birkac uretici birlesip fabrikadan yuklu alim yapip indirim almak pesinde degil ? Kafamda okadar cok soru var ki, cevap bulamiyorum. Ogrenmek istiyorum ama basaramiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Çiğ süt fiyatı 1.53 oldu!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt