PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Cins tavuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1185414" data-attributes="member: 76172"><p>Yesil yumurta piyasada satiliyor. Az da olsa internet uzerinden ve ya luks mal satan marketler araciligiyla ( az da oolsa ) satilir.</p><p></p><p>Sizin soylediginiz az bulunan tavuklar, sus tavuklari icin uretim neden olmasin ki ? Bunlari yestistirip satan, dollenmis yumurta satanlar ulkemizde var. </p><p></p><p>Emek sarfedip iyi mal uretip az ama katma degerli, yuksek karli, satis yapmak herkesin yaptigini yapmaktan iyidir, her mal icin biyle sadece tavuk icin degil.</p><p></p><p>Birkacyuz metre yeri cevirip, hijyenik kumes ve kafeslserle bu tir uretim olabilir saniyorum. Cins hayvan yetistirmek caba istiyor ama kazandiriyor. Denizli horozu, safkan kopekler gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1185414, member: 76172"] Yesil yumurta piyasada satiliyor. Az da olsa internet uzerinden ve ya luks mal satan marketler araciligiyla ( az da oolsa ) satilir. Sizin soylediginiz az bulunan tavuklar, sus tavuklari icin uretim neden olmasin ki ? Bunlari yestistirip satan, dollenmis yumurta satanlar ulkemizde var. Emek sarfedip iyi mal uretip az ama katma degerli, yuksek karli, satis yapmak herkesin yaptigini yapmaktan iyidir, her mal icin biyle sadece tavuk icin degil. Birkacyuz metre yeri cevirip, hijyenik kumes ve kafeslserle bu tir uretim olabilir saniyorum. Cins hayvan yetistirmek caba istiyor ama kazandiriyor. Denizli horozu, safkan kopekler gibi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Cins tavuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt