PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Cins tavuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bolkar33" data-source="post: 1185419" data-attributes="member: 60621"><p>Size başta da dedim ama bu apayrı bir dünya. elbette para kazanılır. Yapan emek sarf eder değerini bulmaya çalışır. ama benim demek istediğim bu ayrı dünyada acemi tavukçulara yer olmaz. Çok dikkat isteyen emek sarfedilen yer en ufak hatada dünya kadar para kaybedersiniz.</p><p></p><p>Burada ki mantık tamamen farklı. Ben dediğiniz şartlarda özel kümesleri olan hatta fotokapan kuran alarm sistemi kuran tavuk yetiştiricileri tanıyorum. Benim de bir kaç arkadaşım bu işle uğraşıyor. Para kazanır mı kazanır ama nereye kadar sorusu var.</p><p></p><p>Yani mesela araucana getirdiler sattılar o yeşil yumurtayı ilk başta 20 liraya satıyorlardı. sonra çoğaldı 5 liraya indi. Yakında iyice çoğalacak 1 liraya kadar düşecek. Sonra ne mi yapılacak dünyada ki tavuk ırkları taranıp yeni bir cins keşfedilecek o türkiye'ye getirelecek bu sefer onun reklamı pazarlaması yapılacak.</p><p></p><p>döngü bu şekilde devam eder gider.</p><p></p><p>Yani cins tavuk yetiştiriciliğinde ilk getiren kazanır. Çoğaldıkça değeri düşer.</p><p></p><p>Benimde öyle kuluçka makinam var 60 yumurtalık. Bende bazı ırkları çok beğenip yumurtasından aldım. silver wyandotte diye bir cins var bayılıyorum onun renk desenlerine. bu tavuğu sırf zevk için beslerim. Çünkü yumurta verimi düşük narin hayvan çok sıcağı çok soğuğu sevmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bolkar33, post: 1185419, member: 60621"] Size başta da dedim ama bu apayrı bir dünya. elbette para kazanılır. Yapan emek sarf eder değerini bulmaya çalışır. ama benim demek istediğim bu ayrı dünyada acemi tavukçulara yer olmaz. Çok dikkat isteyen emek sarfedilen yer en ufak hatada dünya kadar para kaybedersiniz. Burada ki mantık tamamen farklı. Ben dediğiniz şartlarda özel kümesleri olan hatta fotokapan kuran alarm sistemi kuran tavuk yetiştiricileri tanıyorum. Benim de bir kaç arkadaşım bu işle uğraşıyor. Para kazanır mı kazanır ama nereye kadar sorusu var. Yani mesela araucana getirdiler sattılar o yeşil yumurtayı ilk başta 20 liraya satıyorlardı. sonra çoğaldı 5 liraya indi. Yakında iyice çoğalacak 1 liraya kadar düşecek. Sonra ne mi yapılacak dünyada ki tavuk ırkları taranıp yeni bir cins keşfedilecek o türkiye'ye getirelecek bu sefer onun reklamı pazarlaması yapılacak. döngü bu şekilde devam eder gider. Yani cins tavuk yetiştiriciliğinde ilk getiren kazanır. Çoğaldıkça değeri düşer. Benimde öyle kuluçka makinam var 60 yumurtalık. Bende bazı ırkları çok beğenip yumurtasından aldım. silver wyandotte diye bir cins var bayılıyorum onun renk desenlerine. bu tavuğu sırf zevk için beslerim. Çünkü yumurta verimi düşük narin hayvan çok sıcağı çok soğuğu sevmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Cins tavuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt