PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Çizel Alacak Arkadaşların Dikkatine..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="imamoglu" data-source="post: 874811" data-attributes="member: 36617"><p><strong>Ynt: çizel alacak arkadaşların dikkatine</strong></p><p></p><p>Çizel konusunda Deutz bölümüne bir konu açmış ve hatta orada türkaysan marka çizel kullanarak yaptığım bir sürümün videosunu paylaşmıştım, o videodaki türkaysan 7li çizel bir arkadaşıma ait, 2 sene önce aldığım satıcının marka olarak 'akhisar ' dediği bana ait çizeli kullanamadığım için satıcıya geri verdim o da imalatçısına gönderip çizeldeki mevcut imalat hatalarını gidermesini istedi, bakalım sonuç ne olacak, kendime ait çizeldeki hatalara gelince: 1: çizel ayakları zora girdiğinde sağa ya da sola doğru eğriliyor, hatta aynı ayağın üst kısmının sağa uç kısmının sola eğrildiği dahi oluyor, ayakların üzerinde HDS markası var, satıcı eğrilen ayakların yerine 'tosun' marka başka ayak gönderdi ama bu ayaklarında mevcut kelepçelere takıldığında açısı değiştiği için kullanamadım, bir diğer sıkıntı ayaklarda sigorta olarak 19 mm yatak kullanılmış ama bu yataklara uygun sigorta civatası takılırsa zora girdiğinde sigortayı kesmek yerine kelepçedeki ana civatayı kopartıyor ya da kelepçe kulaklarını kırıyor, bir diğer sorunda kullandıkça ayaklardaki açıların hepsi değişti, kimisinin açısı daha eğimliyken kimisi daha dik, bu durumda traktörü aşırı zorluyor, yani 'nasılsa teferruatı fazla olmayan basit bir alet en ucuzunu alayım' diye düşünmeyin sakın, mutlaka kendini kanıtlamış bir marka tercih edin derim ben..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamoglu, post: 874811, member: 36617"] [b]Ynt: çizel alacak arkadaşların dikkatine[/b] Çizel konusunda Deutz bölümüne bir konu açmış ve hatta orada türkaysan marka çizel kullanarak yaptığım bir sürümün videosunu paylaşmıştım, o videodaki türkaysan 7li çizel bir arkadaşıma ait, 2 sene önce aldığım satıcının marka olarak 'akhisar ' dediği bana ait çizeli kullanamadığım için satıcıya geri verdim o da imalatçısına gönderip çizeldeki mevcut imalat hatalarını gidermesini istedi, bakalım sonuç ne olacak, kendime ait çizeldeki hatalara gelince: 1: çizel ayakları zora girdiğinde sağa ya da sola doğru eğriliyor, hatta aynı ayağın üst kısmının sağa uç kısmının sola eğrildiği dahi oluyor, ayakların üzerinde HDS markası var, satıcı eğrilen ayakların yerine 'tosun' marka başka ayak gönderdi ama bu ayaklarında mevcut kelepçelere takıldığında açısı değiştiği için kullanamadım, bir diğer sıkıntı ayaklarda sigorta olarak 19 mm yatak kullanılmış ama bu yataklara uygun sigorta civatası takılırsa zora girdiğinde sigortayı kesmek yerine kelepçedeki ana civatayı kopartıyor ya da kelepçe kulaklarını kırıyor, bir diğer sorunda kullandıkça ayaklardaki açıların hepsi değişti, kimisinin açısı daha eğimliyken kimisi daha dik, bu durumda traktörü aşırı zorluyor, yani 'nasılsa teferruatı fazla olmayan basit bir alet en ucuzunu alayım' diye düşünmeyin sakın, mutlaka kendini kanıtlamış bir marka tercih edin derim ben.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Çizel Alacak Arkadaşların Dikkatine..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt