PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇKS Kayıtları Hakkında??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 838386" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: ÇKS Kayıtları Hakkında??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>abi o tapu işinden çok çektik biz geçen yıllarda şimdi seracılık ile uğraştığımızdan mecburen örtü altı kayıt sistemine tabiyiz ve seracılıkta şöyle bir durum var eğer 8 dekarı geçersen ticari olarak bu işle uğraşıyosun vergi mükellefi olmak zorunda kalıyorsun 2 yıl önce bizim toplam 12 dekara seramız vardı bu yüzden babam şahıs şirketi kurmuştu yok yere bi dünya vergi ödedik 2012 başında iflas edince 7 dekar tek parça serayı satmak zorunda kaldık seraları satınca bu yük üztümüzden kalktı fakat bu yıl işleri büyüttük serayı 9 dekara çıkarttık bi kısım parsel hala sisteme kayıtlı değil biliyorum suç ama ne yapayım vergi mükellefliğini kaldıracak durumum yok...</p><p></p><p></p><p></p><p>yenileme konusunda sıkıntımız yok ömer zaten her yıl dikim zamanında güncelliyorduk fakat tüzüklermi ne değişmiş bundan sonra her yıl ocak ayında yapılacakmış güncellemeler ben kayıtları eylülde güncellemiştim dikim tarihini çeşitleri belirttik kayıtlar zaten günceldi benim güncel kayıtları tekrardan güncellettiler yetmedi kayıtlar güncellendi öbür sezon başında(eylülde) tekrardan güncelleme istiyolar sinirlendiğim nokta burasıydı yinede seve seve gittik yaptırdık kız-*sw</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 838386, member: 44293"] [b]Ynt: ÇKS Kayıtları Hakkında??[/b] abi o tapu işinden çok çektik biz geçen yıllarda şimdi seracılık ile uğraştığımızdan mecburen örtü altı kayıt sistemine tabiyiz ve seracılıkta şöyle bir durum var eğer 8 dekarı geçersen ticari olarak bu işle uğraşıyosun vergi mükellefi olmak zorunda kalıyorsun 2 yıl önce bizim toplam 12 dekara seramız vardı bu yüzden babam şahıs şirketi kurmuştu yok yere bi dünya vergi ödedik 2012 başında iflas edince 7 dekar tek parça serayı satmak zorunda kaldık seraları satınca bu yük üztümüzden kalktı fakat bu yıl işleri büyüttük serayı 9 dekara çıkarttık bi kısım parsel hala sisteme kayıtlı değil biliyorum suç ama ne yapayım vergi mükellefliğini kaldıracak durumum yok... yenileme konusunda sıkıntımız yok ömer zaten her yıl dikim zamanında güncelliyorduk fakat tüzüklermi ne değişmiş bundan sonra her yıl ocak ayında yapılacakmış güncellemeler ben kayıtları eylülde güncellemiştim dikim tarihini çeşitleri belirttik kayıtlar zaten günceldi benim güncel kayıtları tekrardan güncellettiler yetmedi kayıtlar güncellendi öbür sezon başında(eylülde) tekrardan güncelleme istiyolar sinirlendiğim nokta burasıydı yinede seve seve gittik yaptırdık kız-*sw [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇKS Kayıtları Hakkında??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt