PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
ÇKS yapılamayan arazi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1212862" data-attributes="member: 77792"><p>Vefat eden tarla sahibinin kanuni mirascilari eger intikal yaptirip hisse paylarinin bulundugu yeni tapulari almadilarsa cks ye sokupta destek alma sansiniz yok imkansiz gibi bisey eger vefat eden kisinin olurda kimligini bulur yasiyormus gibi kendi adiniza kira sozlesmesi yaparda devlet tarafindan yakalanirsaniz eger cezasi var olurda vefat eden kisinin mirascilari intikal yaptirip hisse paylarini gosterir tapulari aldiysa tum hissedarlardan yada hisse payi belli olan kisinin hissesi kadar sozlesme yapip cksye isleterek destek alabilirsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1212862, member: 77792"] Vefat eden tarla sahibinin kanuni mirascilari eger intikal yaptirip hisse paylarinin bulundugu yeni tapulari almadilarsa cks ye sokupta destek alma sansiniz yok imkansiz gibi bisey eger vefat eden kisinin olurda kimligini bulur yasiyormus gibi kendi adiniza kira sozlesmesi yaparda devlet tarafindan yakalanirsaniz eger cezasi var olurda vefat eden kisinin mirascilari intikal yaptirip hisse paylarini gosterir tapulari aldiysa tum hissedarlardan yada hisse payi belli olan kisinin hissesi kadar sozlesme yapip cksye isleterek destek alabilirsiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarlalar
ÇKS yapılamayan arazi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt