PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ARES 557 ATX & FIAT 65-46 DT & 70-66 DT + BONUSLAR ARPA EKİMİ 2012...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 614739" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: CLAAS ARES 557 ATX & FIAT 65-46 DT & 70-66 DT + BONUSLAR ARPA EKİMİ 2012...!!!</strong></p><p></p><p></p><p>öyleymi$ erkan bu epona angela da duydumda açıkcası güvenemedim çünkü çok çeli$kili verimler geliyor makas çok açık yani kimi 200 kg diyor kimi 1 ton diyor .. ama ketosta genel 600 kg ve üzeri verimler .. umarım temin ederler .. balıkesir pancar kooperatifine 15 gün önce 380 ton tohum gelmi$ dün aradım 1 hafta önce bitti dediler .. limagrain bölge sorumlusunun telefonu buldum onunla görü$tük yarına dönecek nasip olursa .. biraz bizim arazide tuzluluk yükseldi .. arpanın verim yapacagından hiç $üphem yok .. hem topraktaki tuzuda biraz azaltır diye dü$ünüyorum ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 614739, member: 25140"] [b]Ynt: CLAAS ARES 557 ATX & FIAT 65-46 DT & 70-66 DT + BONUSLAR ARPA EKİMİ 2012...!!![/b] öyleymi$ erkan bu epona angela da duydumda açıkcası güvenemedim çünkü çok çeli$kili verimler geliyor makas çok açık yani kimi 200 kg diyor kimi 1 ton diyor .. ama ketosta genel 600 kg ve üzeri verimler .. umarım temin ederler .. balıkesir pancar kooperatifine 15 gün önce 380 ton tohum gelmi$ dün aradım 1 hafta önce bitti dediler .. limagrain bölge sorumlusunun telefonu buldum onunla görü$tük yarına dönecek nasip olursa .. biraz bizim arazide tuzluluk yükseldi .. arpanın verim yapacagından hiç $üphem yok .. hem topraktaki tuzuda biraz azaltır diye dü$ünüyorum .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ARES 557 ATX & FIAT 65-46 DT & 70-66 DT + BONUSLAR ARPA EKİMİ 2012...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt