PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ARES 557 ATX' İN YENİ TAURUS 8 POINT LASTİKLERİ 2020...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1362529" data-attributes="member: 6"><p>Yorumlar için sağolun arkadaşlar. Daha iyileri sizin olsun..</p><p></p><p></p><p></p><p>Orijinaller Good Year' dı. 3900 saat oldu. 2007 den beri üzerindeydi.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>3900 Saat kullandık. 16.000 TL' ye aldık.</p><p></p><p></p><p>Lastikler ömrünü tamamladı. 13 senedir üzerindeler. Birde ön lastikler disk pulluk ile kurakta sürümden tırnakları deforme olmuştu.</p><p>Gübre serpmeyi o şekilde takmayı denemedim. Ama 3 farklı traktöre bağlama noktası var. İki adet normal bağlantı deliği var. Ayrıca tekerleklerini söküp daha da yukarı takma şansı mevcut. Kanola gibi uzun boylu ürünler için.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ebatları aynı aldık. Petlas Erkunt' ta vardı. Hoşuma gitmedi pek. ÖZKA daha yakışıklı duruyor. Ama onu da lastikçiler önermedi pek. Yerli Lassa almayı düşündüm. Ama stokta lastik yok. Sadece Alliance ve Taurus bulabildim ithal. Yerli' de Petlas ve ÖZKA vardı. Taurus Michelin' in üretimi diye onu tavsiye ettiler. BKT tavsiye eden çok oldu. Ama yok piyasada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1362529, member: 6"] Yorumlar için sağolun arkadaşlar. Daha iyileri sizin olsun.. Orijinaller Good Year' dı. 3900 saat oldu. 2007 den beri üzerindeydi. 3900 Saat kullandık. 16.000 TL' ye aldık. Lastikler ömrünü tamamladı. 13 senedir üzerindeler. Birde ön lastikler disk pulluk ile kurakta sürümden tırnakları deforme olmuştu. Gübre serpmeyi o şekilde takmayı denemedim. Ama 3 farklı traktöre bağlama noktası var. İki adet normal bağlantı deliği var. Ayrıca tekerleklerini söküp daha da yukarı takma şansı mevcut. Kanola gibi uzun boylu ürünler için. Ebatları aynı aldık. Petlas Erkunt' ta vardı. Hoşuma gitmedi pek. ÖZKA daha yakışıklı duruyor. Ama onu da lastikçiler önermedi pek. Yerli Lassa almayı düşündüm. Ama stokta lastik yok. Sadece Alliance ve Taurus bulabildim ithal. Yerli' de Petlas ve ÖZKA vardı. Taurus Michelin' in üretimi diye onu tavsiye ettiler. BKT tavsiye eden çok oldu. Ama yok piyasada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ARES 557 ATX' İN YENİ TAURUS 8 POINT LASTİKLERİ 2020...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt