PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas arion 420 2011 mi mf 5455 2012 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cmylmzzzz" data-source="post: 1193595" data-attributes="member: 74494"><p>420 arion ve 5455 'in şanzımanı 16+16 .heybet olarak 420 daha kalıplı gibi duruyor.claas hiç kullanmadım ama kalite konusunda herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ve çok estetik bir makina.claas 'ın tek sorunu bence piyasası trakya da problem bile değil orada çok çünkü.</p><p></p><p>5455 e gelince şu an aktif olarak kullanıyorum ve tek memnuniyetsizliğim manevrasının kötü olması. Yakıtı,çekişi ile beni kendine hayran bıraktı her bir kuruş helal olsun. Özellikle ayak işlerinde(ilaç gübre vs.) hiç yakmıyor ama ben makineye uygun ekipman kullanıyorum 1000 lt ilaçlama makinası(öntar 12.5 m) ve fırfır (hms 1000lt) ile çalışırken dekara maksimum git gel dahil 0.2 lt yakıyor.</p><p>Not:Kişisel yorumumdur hangisini alırsanız alın ama iyi baktırın derim ben</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cmylmzzzz, post: 1193595, member: 74494"] 420 arion ve 5455 'in şanzımanı 16+16 .heybet olarak 420 daha kalıplı gibi duruyor.claas hiç kullanmadım ama kalite konusunda herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ve çok estetik bir makina.claas 'ın tek sorunu bence piyasası trakya da problem bile değil orada çok çünkü. 5455 e gelince şu an aktif olarak kullanıyorum ve tek memnuniyetsizliğim manevrasının kötü olması. Yakıtı,çekişi ile beni kendine hayran bıraktı her bir kuruş helal olsun. Özellikle ayak işlerinde(ilaç gübre vs.) hiç yakmıyor ama ben makineye uygun ekipman kullanıyorum 1000 lt ilaçlama makinası(öntar 12.5 m) ve fırfır (hms 1000lt) ile çalışırken dekara maksimum git gel dahil 0.2 lt yakıyor. Not:Kişisel yorumumdur hangisini alırsanız alın ama iyi baktırın derim ben [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas arion 420 2011 mi mf 5455 2012 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt