PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
CLAAS AXION 9XX PROTOTİP SIMA-11 TANITIM VİDYOSU 2012' DE TARLALARDA OLACAK...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 328658" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: CLAAS AXION 9XX PROTOTİP SIMA-11 TANITIM VİDYOSU 2012' DE TARLARLADA OLACAK...!</strong></p><p></p><p>Güzel paylaşım. Ben bu vidyoyu paylaşçaktım. Fakat sonradan unutmuşum. Paylaşman iyi oldu. Son derece müthiş bir traktör 2012 ' de tarlalarda görebileceğiz. Gerçekten son teknoloji harikası diyebiliriz. Üzerindeki FPT Cursor motor Tier4i standartında. Yani şuan piyasadaki hiç bir traktör bu standartta motor kullanmıyor. Aynı segmenttekiler 3b veya en fazla 4a standartına sahip. O yüzden pazara çıktığında baya ilgi toplayacak diye tahmin ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 328658, member: 6"] [b]Ynt: CLAAS AXION 9XX PROTOTİP SIMA-11 TANITIM VİDYOSU 2012' DE TARLARLADA OLACAK...![/b] Güzel paylaşım. Ben bu vidyoyu paylaşçaktım. Fakat sonradan unutmuşum. Paylaşman iyi oldu. Son derece müthiş bir traktör 2012 ' de tarlalarda görebileceğiz. Gerçekten son teknoloji harikası diyebiliriz. Üzerindeki FPT Cursor motor Tier4i standartında. Yani şuan piyasadaki hiç bir traktör bu standartta motor kullanmıyor. Aynı segmenttekiler 3b veya en fazla 4a standartına sahip. O yüzden pazara çıktığında baya ilgi toplayacak diye tahmin ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
CLAAS AXION 9XX PROTOTİP SIMA-11 TANITIM VİDYOSU 2012' DE TARLALARDA OLACAK...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt