PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas Axos 300 üretimden kaldırıldı mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFYAVRUM" data-source="post: 1085374" data-attributes="member: 80"><p>Axos serisi şuan bayiilerin elindeki son motorlar 2017 den itibaren gelmeyecek Atos seriside gelmeyecek Arion serisi 2 sinif olarak gelecek bi DPS JD MOTORLU bide FPT Fiat motorlu jd motor olan 100 120 130 hp fiat motorlu olan 90/100/110/120/130/140 olarak satisa sunulacak FPT euro 4 DPS euro 3 Fpt motorda opsiyon biraz daha fazla arada bi fiyat farkida olacak tabi bu haberi daha yeni aldim 10 dk once bolge muduruyle gorustum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFYAVRUM, post: 1085374, member: 80"] Axos serisi şuan bayiilerin elindeki son motorlar 2017 den itibaren gelmeyecek Atos seriside gelmeyecek Arion serisi 2 sinif olarak gelecek bi DPS JD MOTORLU bide FPT Fiat motorlu jd motor olan 100 120 130 hp fiat motorlu olan 90/100/110/120/130/140 olarak satisa sunulacak FPT euro 4 DPS euro 3 Fpt motorda opsiyon biraz daha fazla arada bi fiyat farkida olacak tabi bu haberi daha yeni aldim 10 dk once bolge muduruyle gorustum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas Axos 300 üretimden kaldırıldı mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt