PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas axos 310 fiyatını bilen?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 706072" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Claas axos 310 fiyatını bilen?</strong></p><p></p><p>CLAAS AXOS 310 Platform modeli geliyor. Yani kabinsiz olarak. Kabinli düşünüyorsanız Axos 320 ' ye bakmanız gerekiyor. Onunda mekanik ve hidrostatik olmak üzere iki modeli var. Şuan için net bir fiyat bilgim yok. Ama yeni modellerden ziyade 2012 modellerden birkaç tane bayilerde kalmış olabilir. Şu zamanlarda almayı düşünüyorsanız. Tam zamanı derim. Çünkü kalan modelleri uygun fiyata veriyorlar. Geçen sene fuarda 100.000 TL ' ye Axos 330 CX veriyorlardı. Şimdide bir fark yoktur diye düşünüyorum. 320 ' sini 95.000 TL ' ye verirler. Mekanik olursa dahada düşerler. Tabi bunlar pazarlık olmadan fuarda bana söylenen fiyattı. Bir sene önceki model traktördü. Çok hesaplı oluyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 706072, member: 6"] [b]Ynt: Claas axos 310 fiyatını bilen?[/b] CLAAS AXOS 310 Platform modeli geliyor. Yani kabinsiz olarak. Kabinli düşünüyorsanız Axos 320 ' ye bakmanız gerekiyor. Onunda mekanik ve hidrostatik olmak üzere iki modeli var. Şuan için net bir fiyat bilgim yok. Ama yeni modellerden ziyade 2012 modellerden birkaç tane bayilerde kalmış olabilir. Şu zamanlarda almayı düşünüyorsanız. Tam zamanı derim. Çünkü kalan modelleri uygun fiyata veriyorlar. Geçen sene fuarda 100.000 TL ' ye Axos 330 CX veriyorlardı. Şimdide bir fark yoktur diye düşünüyorum. 320 ' sini 95.000 TL ' ye verirler. Mekanik olursa dahada düşerler. Tabi bunlar pazarlık olmadan fuarda bana söylenen fiyattı. Bir sene önceki model traktördü. Çok hesaplı oluyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas axos 310 fiyatını bilen?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt