PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ENKA PAZARLAMA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 293486" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: CLAAS ENKA PAZARLAMA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>CIS versiyonunda gösterge panelinde bir ekran var. Traktör ile ilgili bazı ayarları ordan yapıyorsun ve bilgileri oradan alabiliyorsun. CEBIS versiyonunda ise yan konsolda terminal sistemi var. Traktör hakkındaki tüm bilgileri anlık olarak oradan alabiliyorsun. Tüm ayarlarıda oradan yapabiliyorsun. CEBIS versiyonunun en önemli farkı Akıllı Yönetim Sistemi olması. Traktöre tarlaya girdiğinde ilk çizide yaptığın tüm işleri kaydediyorsun. Birdaha hiç ellemiyorsun. Çiftçekeri, difransiyel kilidini, vites seçimini PTO ' yu vb... özelliklerin hepsini bir daha kendisi başa geldikçe açıp kapatıyor. Bunların hangi sırada olacağınıda sen ilk çizide ayarlıyorsun. Birdaha aynı işlemleri senin ayarladığın sıraya göre kendisi yapıyor. En önemli farkı bu. Yaptığın işleride mesela pulluk sürümü, mibzer ekimi gibi farklı farklı kaydedebiliyorsun. Birdaha tekrar o işi yapacağın zaman onu seçiyorsun. Traktör daha önce senin ayarladığın ayarlara göre kendi yapıyor. Birde CEBIS versiyonunda elektronik valf kontrolleri var. Hidrolik çıkışlarını elektronik düğmeler ile kontrol edebiliyorsun. Ayrıca tam otomatik Hexactiv şanzımanda mevcut. </p><p></p><p>Yalnız CEBIS versiyonunu seçecek kişinin bana göre kendisi kullanması gerekiyor. CEBIS versiyonunu alıp şöfore verecekseniz. Hiç almanızı tavsiye etmiyorum. Birde kendiniz kullanacaksanızda azcık genç ve bilgisayardan hiç olmazsa anlayan biri olmalı. Çünkü artık belli bir yaşı almış ve bilgisayarla arası olmayan kişiye o traktörü vermenin hiç kıymeti yok. Kullanamadıktan sonra sadece boşa masraf olur. Her türlü özelliğini kullanabilecek bir kişi olması lâzım. Kısacası traktörün hakkını verecek biri olmalı. CIS versiyonunu her türlü kişi kullanabilir. CIS versiyonuda gayet donanımlı bir traktör. Çok konfor istiyorum ve kendim kullanacam derseniz CEBIS, Ama bana CIS yeter yaşlı, genç, şöfor birkaç kişi kullanacağız derseniz CIS derim. Zaten CIS versiyonuda kombineyi her türlü götürür. </p><p></p><p></p><p></p><p>Alman.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 293486, member: 6"] [b]Ynt: CLAAS ENKA PAZARLAMA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!![/b] CIS versiyonunda gösterge panelinde bir ekran var. Traktör ile ilgili bazı ayarları ordan yapıyorsun ve bilgileri oradan alabiliyorsun. CEBIS versiyonunda ise yan konsolda terminal sistemi var. Traktör hakkındaki tüm bilgileri anlık olarak oradan alabiliyorsun. Tüm ayarlarıda oradan yapabiliyorsun. CEBIS versiyonunun en önemli farkı Akıllı Yönetim Sistemi olması. Traktöre tarlaya girdiğinde ilk çizide yaptığın tüm işleri kaydediyorsun. Birdaha hiç ellemiyorsun. Çiftçekeri, difransiyel kilidini, vites seçimini PTO ' yu vb... özelliklerin hepsini bir daha kendisi başa geldikçe açıp kapatıyor. Bunların hangi sırada olacağınıda sen ilk çizide ayarlıyorsun. Birdaha aynı işlemleri senin ayarladığın sıraya göre kendisi yapıyor. En önemli farkı bu. Yaptığın işleride mesela pulluk sürümü, mibzer ekimi gibi farklı farklı kaydedebiliyorsun. Birdaha tekrar o işi yapacağın zaman onu seçiyorsun. Traktör daha önce senin ayarladığın ayarlara göre kendi yapıyor. Birde CEBIS versiyonunda elektronik valf kontrolleri var. Hidrolik çıkışlarını elektronik düğmeler ile kontrol edebiliyorsun. Ayrıca tam otomatik Hexactiv şanzımanda mevcut. Yalnız CEBIS versiyonunu seçecek kişinin bana göre kendisi kullanması gerekiyor. CEBIS versiyonunu alıp şöfore verecekseniz. Hiç almanızı tavsiye etmiyorum. Birde kendiniz kullanacaksanızda azcık genç ve bilgisayardan hiç olmazsa anlayan biri olmalı. Çünkü artık belli bir yaşı almış ve bilgisayarla arası olmayan kişiye o traktörü vermenin hiç kıymeti yok. Kullanamadıktan sonra sadece boşa masraf olur. Her türlü özelliğini kullanabilecek bir kişi olması lâzım. Kısacası traktörün hakkını verecek biri olmalı. CIS versiyonunu her türlü kişi kullanabilir. CIS versiyonuda gayet donanımlı bir traktör. Çok konfor istiyorum ve kendim kullanacam derseniz CEBIS, Ama bana CIS yeter yaşlı, genç, şöfor birkaç kişi kullanacağız derseniz CIS derim. Zaten CIS versiyonuda kombineyi her türlü götürür. Alman. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
CLAAS ENKA PAZARLAMA STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt