PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 8056" data-attributes="member: 110"><p>arkadaşlar bildiğiniz gibi tatsız tartışmalar nedeniyle bu konu kilitlenmişti ben yeniden açmak istedim </p><p>şimdi bence saygısızlık yapmayacak herkes bu konya paylaşım yapsın</p><p>ben claasa kötü demiyorum ama sevmiyorum biz inek almak için malkaraya gitmiştik orda aldığımız adamın bir claası vardı gerçi tam dikkat etmedim daha ufaktık oksa-* bizi şöyle bir gezdirmişti nedense hoşuma gitmemişti gerçi internette videoları çok sağlam ama tipini pek sevmiyorum bana itici geliyo ama iyi midir kötümüdür TAM OLARAK bilmeden yorum yapamam</p><p>fuara da gelmedi bizim burallarda da hiç yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 8056, member: 110"] arkadaşlar bildiğiniz gibi tatsız tartışmalar nedeniyle bu konu kilitlenmişti ben yeniden açmak istedim şimdi bence saygısızlık yapmayacak herkes bu konya paylaşım yapsın ben claasa kötü demiyorum ama sevmiyorum biz inek almak için malkaraya gitmiştik orda aldığımız adamın bir claası vardı gerçi tam dikkat etmedim daha ufaktık oksa-* bizi şöyle bir gezdirmişti nedense hoşuma gitmemişti gerçi internette videoları çok sağlam ama tipini pek sevmiyorum bana itici geliyo ama iyi midir kötümüdür TAM OLARAK bilmeden yorum yapamam fuara da gelmedi bizim burallarda da hiç yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt