PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oorhon" data-source="post: 9865" data-attributes="member: 250"><p><strong>: CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>arkadaşlar be iç anadolu bölgesinde yaşıyorum ama bizim buralarda hiç mega ziraatın yani claasın traktörüne rast gelmedim sizce bilmemek mi yada öğrenmemek mi gerisini siz düşünün neyse buradagenelde millet biraz gelenekçi yani devamlı sıra gelmiş mf nh yada tümosan ama zannetmeyin ki bu böyle gidecek yeni traktörlerde var şimdi ama ben şu claas konusuna geçiyim ben taki trakkulup ve diğer sitede bakana kadar bu class ları tam bilmiyordum ama şimdi hayranıyım özellikle arıon serisi çok hoşuma gitti ben bu konuda yani claas için arkadaşım erkan ve meriçe son suz tşk etmek istiyorum böylseine motorunu sevip vede sevdiren arkadaşlar olduğu sürece eminim ki yalnız claas değil diğer traktörler içinde olumlu cevap yazılır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oorhon, post: 9865, member: 250"] [b]: CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] arkadaşlar be iç anadolu bölgesinde yaşıyorum ama bizim buralarda hiç mega ziraatın yani claasın traktörüne rast gelmedim sizce bilmemek mi yada öğrenmemek mi gerisini siz düşünün neyse buradagenelde millet biraz gelenekçi yani devamlı sıra gelmiş mf nh yada tümosan ama zannetmeyin ki bu böyle gidecek yeni traktörlerde var şimdi ama ben şu claas konusuna geçiyim ben taki trakkulup ve diğer sitede bakana kadar bu class ları tam bilmiyordum ama şimdi hayranıyım özellikle arıon serisi çok hoşuma gitti ben bu konuda yani claas için arkadaşım erkan ve meriçe son suz tşk etmek istiyorum böylseine motorunu sevip vede sevdiren arkadaşlar olduğu sürece eminim ki yalnız claas değil diğer traktörler içinde olumlu cevap yazılır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt