PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
CLAAS Jaguar 950 Ot Silajında....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 225401" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: CLAAS Jaguar 950 Ot Silajında....!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ülkemizde sanırım 10-12 tane kadar eski tip green-eye serisinden bulunuyor. Fakat bu seriden gelir mi bilemeyeceğim. Çünkü bu serinin en küçüğü bile bizim ülkemizdeki 850-870 serilerinden büyük oluyor. Kapasitesi çok fazla makinalar. Bizim ülkemizde henüz bu kadar büyük makinalara göre daha ufak işletmeler içeriyor. Bizim bir tanıdığımız alacaktı. Ben 930 önerdim. Fakat onun bile kapasitesi çok fazla geldi. Mega Ziraat yekilileri 870 serisinin uygun olacağını söylediler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 225401, member: 6"] [b]Ynt: CLAAS Jaguar 950 Ot Silajında....!!![/b] Ülkemizde sanırım 10-12 tane kadar eski tip green-eye serisinden bulunuyor. Fakat bu seriden gelir mi bilemeyeceğim. Çünkü bu serinin en küçüğü bile bizim ülkemizdeki 850-870 serilerinden büyük oluyor. Kapasitesi çok fazla makinalar. Bizim ülkemizde henüz bu kadar büyük makinalara göre daha ufak işletmeler içeriyor. Bizim bir tanıdığımız alacaktı. Ben 930 önerdim. Fakat onun bile kapasitesi çok fazla geldi. Mega Ziraat yekilileri 870 serisinin uygun olacağını söylediler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
CLAAS Jaguar 950 Ot Silajında....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt