PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Videolar
Claas Lexion 430 & New Holland CX 7090
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 963426" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Claas Lexion 430 & New Holland CX 7090</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Lexion ' ların şuana kadar kronik bir arızasını duymadım. Genelde arıza yaptıranlar bildiğim kadarıyla elektronik olduğu için kullanmayı bilmediklerinden sıkıntı yaratabiliyorlar. Onun dışında büyük bir kronik arızadan yatan kulağıma gelmedi. Bir arkadaşımda daha da eski Lexion ' lardan var. Belkide TR ' ye ilk gelenlerden olabilir. Yıllardır sorunsuz kullanıyor. Çokta memnun. Genelde elektronik olduğu için çiftçiler tarafından pek tercih edilmiyor. Onun dışında birşey duymadım. Trakya ' da da o bakımdan sıkıntı yaşanmaz. Elektronik servisi zaten bizim köylü. Komple tesisat bile döşüyor. Trakya ' da da çeltikte falan bu serilerden veya anızda kullanan da var baya bildiğim. Servis bakımından da pek servise kolay kolay düşen bir makina değil. En azından en kıdemli bizim servis olduğu için pek serviste rastlamadığım bir makina diyebilirim. Fiyat olarak 60.000 Euro ' ya bırakır mı bilemiyorum. Ama makina bakımından bakarsak makina bana biraz yıprak geldi. Ön basamağı falan vurmuşlar. Arkaya batoz takmışlar sanırsam. Birazda dışarda kalmış gibi gözüküyor. Almadan önce detaylı incelemen de fayda var diye düşünüyorum. Onun dışında aşağıda profil linkini paylaştığım bir arkadaş var. Onun 530 ' u var. Çokta temiz kullanıyor. O bir ara satıyordu. İstersen o arkadaşa da bir sor.</p><p></p><p><a href="https://www.facebook.com/yavuz.h.nizam" target="_blank">https://www.facebook.com/yavuz.h.nizam</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 963426, member: 6"] [b]Ynt: Claas Lexion 430 & New Holland CX 7090[/b] Lexion ' ların şuana kadar kronik bir arızasını duymadım. Genelde arıza yaptıranlar bildiğim kadarıyla elektronik olduğu için kullanmayı bilmediklerinden sıkıntı yaratabiliyorlar. Onun dışında büyük bir kronik arızadan yatan kulağıma gelmedi. Bir arkadaşımda daha da eski Lexion ' lardan var. Belkide TR ' ye ilk gelenlerden olabilir. Yıllardır sorunsuz kullanıyor. Çokta memnun. Genelde elektronik olduğu için çiftçiler tarafından pek tercih edilmiyor. Onun dışında birşey duymadım. Trakya ' da da o bakımdan sıkıntı yaşanmaz. Elektronik servisi zaten bizim köylü. Komple tesisat bile döşüyor. Trakya ' da da çeltikte falan bu serilerden veya anızda kullanan da var baya bildiğim. Servis bakımından da pek servise kolay kolay düşen bir makina değil. En azından en kıdemli bizim servis olduğu için pek serviste rastlamadığım bir makina diyebilirim. Fiyat olarak 60.000 Euro ' ya bırakır mı bilemiyorum. Ama makina bakımından bakarsak makina bana biraz yıprak geldi. Ön basamağı falan vurmuşlar. Arkaya batoz takmışlar sanırsam. Birazda dışarda kalmış gibi gözüküyor. Almadan önce detaylı incelemen de fayda var diye düşünüyorum. Onun dışında aşağıda profil linkini paylaştığım bir arkadaş var. Onun 530 ' u var. Çokta temiz kullanıyor. O bir ara satıyordu. İstersen o arkadaşa da bir sor. [url]https://www.facebook.com/yavuz.h.nizam[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Videolar
Claas Lexion 430 & New Holland CX 7090
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt