PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CLAAS SERVİS & YEDEK PARÇA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 940594" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: CLAAS SERVİS & YEDEK PARÇA</strong></p><p></p><p>750 TL çok. Lakin TR de yaşıyorsan 1 hafta değil çiftçinin 1 gün bile beklemeye tahammülü yok. Talep az olunca fiyat yüksek olması normal. Talep az oluncada anlayan usta bulmak zor. Mekaniği halletti diyelim elektronikte soru işareti??? Bilmiyorum Axos bana göre güzel küçük pratik ve donanımlı lakin Claas ' ın bütününü düşündüğümüzde TR de kumar gibi geliyor. Keşka ENKA gibi büyük bir şirketten gerçek bir yatırım gerçek bir tanıtım yapılsa. Ben TR de Claas için öngörülen misyonu yeterli bulmuyorum. Takasa kendi malını bile alırken mırın kırın yapması sınırlı bütçeye sahip zar zor durumdaki çiftçimiz tarafından sıkıntılı bir durum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 940594, member: 51323"] [b]Ynt: CLAAS SERVİS & YEDEK PARÇA[/b] 750 TL çok. Lakin TR de yaşıyorsan 1 hafta değil çiftçinin 1 gün bile beklemeye tahammülü yok. Talep az olunca fiyat yüksek olması normal. Talep az oluncada anlayan usta bulmak zor. Mekaniği halletti diyelim elektronikte soru işareti??? Bilmiyorum Axos bana göre güzel küçük pratik ve donanımlı lakin Claas ' ın bütününü düşündüğümüzde TR de kumar gibi geliyor. Keşka ENKA gibi büyük bir şirketten gerçek bir yatırım gerçek bir tanıtım yapılsa. Ben TR de Claas için öngörülen misyonu yeterli bulmuyorum. Takasa kendi malını bile alırken mırın kırın yapması sınırlı bütçeye sahip zar zor durumdaki çiftçimiz tarafından sıkıntılı bir durum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CLAAS SERVİS & YEDEK PARÇA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt