PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas traktör hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFYAVRUM" data-source="post: 1175370" data-attributes="member: 80"><p>Merhaba arkadasim oncelikle kac beygir araliginda almayi dusuniyorsun claas bir dunya markasi Ben Axos serisini kullaniyorum axos artik turkiyeye gelmiyor mslesef en son 2016 geldi 82/92/102 hp olarak Arion serisi 410 baslayip 460 kadar devam ediyor 2018 de yeni seri arionlar gelecek tamamen 90/140 hp arasi olacak bunlar ve bu hp sinifinda baya bi donanimli ve opsiyonlu makinalar gelecek Distribitorluk Sanko holdinge gecti sanko basak firmasini baya bi ilerletti eger takip ediyorsaniz claadtada cok iddialilar simdiye kadar claas getiren distribitorlerin parca stogu yoktu malesef bunlar cok buyuk oynayip markayi Turkiyedeki yakistigi konumda tutacaklar suan icin bi ATOS serisi var axosun yerine cikti oda 200 serisi 3 silindir 300 serisi 4 silindir gelip gelmeyecegi tam belli degil ama 2018 beklemekte fayda var onlarda cok guzel ve kullanisli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFYAVRUM, post: 1175370, member: 80"] Merhaba arkadasim oncelikle kac beygir araliginda almayi dusuniyorsun claas bir dunya markasi Ben Axos serisini kullaniyorum axos artik turkiyeye gelmiyor mslesef en son 2016 geldi 82/92/102 hp olarak Arion serisi 410 baslayip 460 kadar devam ediyor 2018 de yeni seri arionlar gelecek tamamen 90/140 hp arasi olacak bunlar ve bu hp sinifinda baya bi donanimli ve opsiyonlu makinalar gelecek Distribitorluk Sanko holdinge gecti sanko basak firmasini baya bi ilerletti eger takip ediyorsaniz claadtada cok iddialilar simdiye kadar claas getiren distribitorlerin parca stogu yoktu malesef bunlar cok buyuk oynayip markayi Turkiyedeki yakistigi konumda tutacaklar suan icin bi ATOS serisi var axosun yerine cikti oda 200 serisi 3 silindir 300 serisi 4 silindir gelip gelmeyecegi tam belli degil ama 2018 beklemekte fayda var onlarda cok guzel ve kullanisli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Claas traktör hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt