PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CLAAS XERİON 3800 mü ? FENDT 936 VARİO mu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 72391" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: CLAAS XERİON 3800 mü ? FENDT 936 VARİO mu ?</strong></p><p></p><p>@Akgül: Sen değerlendirmelerini kafadan yapıyorsun. Sen hiç CLAAS traktör kullandın mı? denedin mi? hatta gördün mü? Kalitesiz olduğu kanısına nerden bir çırpıda vardın anlam çıkaramıyorum. Hele XERION gibi dünyada tek ve rakibi olmayan bir makina konusunda nasıl böyle çocukca yorumlar yapıyorsun şaşırıyorum. Şanzımanı bir kere ZF Eccom kademesiz şanzıman, ZF gibi şanzıman üreticisi bir firma Fendten çaldıysa CLAAS ' ta ZF ' den satın aldıysa doğrudur çalmıştır. XERION ve AXION gelmiyor diye birşey yok. Parasını basarsan bu dünyada herşeye sahip olabilirsin. Eğer elinde yeterince paran varsa ver parasını XERION hemen kapının önüne indirilir. Ama bunu bu kriz zamanında ülkemizde yapabilecek kaç baba yiğit çiftçi vardır orasını bilemiyorum. Eğer senin cebinde varsa çıkar hemen gelsin. Hiç bir firma o kadar büyük paralar verip kesin alıcısı olmayan makinaları ülkemize getirmez. İllaki sipariş edilmiş yada alıcısıyla görüşülen makinalar gelir. Ayrıca Trakya bölgesinde CLAAS traktör ve biçerdöver olarak yaygın bir firma. Ha sizin orada yok. O sizin şansızlığınız. İleriki tarihlerde sizin oralarda da yayılır. Hiç canını sıkma. Konuyu açan arkadaşımız belirttiği kurallardaki gibi saygı çerçevesinde incelersen daha güzel olacak düşüncesindeyim. 936 ' yı seçmişsindir. Şahsi fikrindir saygı duyarım. Yalnız konuyu saptırmadan başka yerlere çekmeden yorum yaparsan hem sen hem diğer üyeler daha ilgili olarak konuyu takip ederler....</p><p></p><p></p><p>Saygılar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 72391, member: 6"] [b]Ynt: CLAAS XERİON 3800 mü ? FENDT 936 VARİO mu ?[/b] @Akgül: Sen değerlendirmelerini kafadan yapıyorsun. Sen hiç CLAAS traktör kullandın mı? denedin mi? hatta gördün mü? Kalitesiz olduğu kanısına nerden bir çırpıda vardın anlam çıkaramıyorum. Hele XERION gibi dünyada tek ve rakibi olmayan bir makina konusunda nasıl böyle çocukca yorumlar yapıyorsun şaşırıyorum. Şanzımanı bir kere ZF Eccom kademesiz şanzıman, ZF gibi şanzıman üreticisi bir firma Fendten çaldıysa CLAAS ' ta ZF ' den satın aldıysa doğrudur çalmıştır. XERION ve AXION gelmiyor diye birşey yok. Parasını basarsan bu dünyada herşeye sahip olabilirsin. Eğer elinde yeterince paran varsa ver parasını XERION hemen kapının önüne indirilir. Ama bunu bu kriz zamanında ülkemizde yapabilecek kaç baba yiğit çiftçi vardır orasını bilemiyorum. Eğer senin cebinde varsa çıkar hemen gelsin. Hiç bir firma o kadar büyük paralar verip kesin alıcısı olmayan makinaları ülkemize getirmez. İllaki sipariş edilmiş yada alıcısıyla görüşülen makinalar gelir. Ayrıca Trakya bölgesinde CLAAS traktör ve biçerdöver olarak yaygın bir firma. Ha sizin orada yok. O sizin şansızlığınız. İleriki tarihlerde sizin oralarda da yayılır. Hiç canını sıkma. Konuyu açan arkadaşımız belirttiği kurallardaki gibi saygı çerçevesinde incelersen daha güzel olacak düşüncesindeyim. 936 ' yı seçmişsindir. Şahsi fikrindir saygı duyarım. Yalnız konuyu saptırmadan başka yerlere çekmeden yorum yaparsan hem sen hem diğer üyeler daha ilgili olarak konuyu takip ederler.... Saygılar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CLAAS XERİON 3800 mü ? FENDT 936 VARİO mu ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt