PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS XERİON SADDLE TRAC
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 72844" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: CLAAS XERİON SADDLE TRAC</strong></p><p></p><p>xeriona ait gördüğüm en iyi fotoğraflar .. .. kabinin hareket etmesinin aslında çokta önemli bir teknoloji olmadığını herhangi bir mekatronik sistemle yürütüleceğini söylemiştim hatta tartışma olmuştu halende öyle olduğunu düşünüyorum .. ama xerion aslında teknolojisi olarak spesifik bir özelliğe sahip olmasada genel tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile gördüğüm en spesifik özelliklere sahip , iyi bir traktör..... bilinen traktör tipinde ve kullanımında gerçekten çok uzak ve çağın ötesinde sayılabilir ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 72844, member: 470"] [b]Ynt: CLAAS XERİON SADDLE TRAC[/b] xeriona ait gördüğüm en iyi fotoğraflar .. .. kabinin hareket etmesinin aslında çokta önemli bir teknoloji olmadığını herhangi bir mekatronik sistemle yürütüleceğini söylemiştim hatta tartışma olmuştu halende öyle olduğunu düşünüyorum .. ama xerion aslında teknolojisi olarak spesifik bir özelliğe sahip olmasada genel tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile gördüğüm en spesifik özelliklere sahip , iyi bir traktör..... bilinen traktör tipinde ve kullanımında gerçekten çok uzak ve çağın ötesinde sayılabilir ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Alıntılar)
CLAAS XERİON SADDLE TRAC
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt