PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Class Arion 430
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 908771" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Class Arion 430</strong></p><p></p><p>ARION 430 sınıfında en donanımlı ve konforlu traktörlerden biridir diyebiliriz. Arkadaşların dediği gibi 16x16 yarı otomatik şanzımana sahip. Hidrolik kaldırma kapasitesi yüksek. Her türlü ekipman ile rahatça çalışılabilir. Kendi kalıbı ve ağırlığıda ağır ekipmanlar için çok ideal. 120+10 Hp Powerboost özelliği var. Yine CIS versiyonunda CIS ekranı var. Bu ekrandan traktör ile ilgili ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Kabini son derece geniş, rahat ve sessiz. Üzerindeki motor Deere Power System ' dir. Son derece kuvvetli ve uzun ömürlü bir motor. Bayilerin yeni modeller geleceği için hesaplı vereceğini düşünüyorum. O yüzden niyetiniz varsa kaçırmamanızı öneririm.</p><p></p><p>Yeni modellere gelecek olursak;</p><p>Yeni serilerin kaporta, kabin, motor kısımları tamamen değiştirildi. Yeni serilerde 4.5Lt FPT(Fiat PowerTrain Technologies, yani Iveco) motor mevcut ve Tier4 SCR standartında. Şanzımanı eski seri ile aynı. CIS versiyonlarında elektronik valf kontrolü seçeneği var, normal versiyonlarda mekanik kol ile. Yeni serilerde el gazı elektronik. Hostes koltuğu altında buzdolabı mevcut. En önemli özellikleriden biri yeni serilerde joystick kontrolü var. Traktörün vites, ileri-geri, hidrolik kaldırma-indirme gibi özelliklerini tek joystick üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Daha rahat bir kullanımı var. Kabin görüş açısı daha fazla. Yeni serilerde ön aks ve kabin süspansiyonu mevcut. Bu tarz yenilikleri var. Tabi fiyat olarakta bariz eski seriyle fiyat farkı olacaktır. Eğer eski seri beni tatmin eder derseniz. Onu tercih edebilirsiniz. Ülkemiz şartlarında da yeterli olacağını düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 908771, member: 6"] [b]Ynt: Class Arion 430[/b] ARION 430 sınıfında en donanımlı ve konforlu traktörlerden biridir diyebiliriz. Arkadaşların dediği gibi 16x16 yarı otomatik şanzımana sahip. Hidrolik kaldırma kapasitesi yüksek. Her türlü ekipman ile rahatça çalışılabilir. Kendi kalıbı ve ağırlığıda ağır ekipmanlar için çok ideal. 120+10 Hp Powerboost özelliği var. Yine CIS versiyonunda CIS ekranı var. Bu ekrandan traktör ile ilgili ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Kabini son derece geniş, rahat ve sessiz. Üzerindeki motor Deere Power System ' dir. Son derece kuvvetli ve uzun ömürlü bir motor. Bayilerin yeni modeller geleceği için hesaplı vereceğini düşünüyorum. O yüzden niyetiniz varsa kaçırmamanızı öneririm. Yeni modellere gelecek olursak; Yeni serilerin kaporta, kabin, motor kısımları tamamen değiştirildi. Yeni serilerde 4.5Lt FPT(Fiat PowerTrain Technologies, yani Iveco) motor mevcut ve Tier4 SCR standartında. Şanzımanı eski seri ile aynı. CIS versiyonlarında elektronik valf kontrolü seçeneği var, normal versiyonlarda mekanik kol ile. Yeni serilerde el gazı elektronik. Hostes koltuğu altında buzdolabı mevcut. En önemli özellikleriden biri yeni serilerde joystick kontrolü var. Traktörün vites, ileri-geri, hidrolik kaldırma-indirme gibi özelliklerini tek joystick üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Daha rahat bir kullanımı var. Kabin görüş açısı daha fazla. Yeni serilerde ön aks ve kabin süspansiyonu mevcut. Bu tarz yenilikleri var. Tabi fiyat olarakta bariz eski seriyle fiyat farkı olacaktır. Eğer eski seri beni tatmin eder derseniz. Onu tercih edebilirsiniz. Ülkemiz şartlarında da yeterli olacağını düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Class Arion 430
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt