PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
clayson 1530mu john deere 955 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammed85" data-source="post: 915419" data-attributes="member: 78556"><p><strong>Ynt: clayson 1530mu john deere 955 mi</strong></p><p></p><p>Bende 80 model john deere 955 var 135 hp 1210 büyük ford motorlu önce jd arıza cok olur digerinde az olur kıyasını ben isabetli bulmuyorum ilk aldıgım sene jd arızadan kurtulmadı sezonda çıkınca bi bakım yaptık soraki sezona nasıl girdim ise öye çıktık tabi kullanıcı hataları hariç mesala arkaya traktör çarptı yine sınıra tablanı bıçak kolunu vurdum gibi </p><p></p><p>Gelelim kıyasa 1530 mu 955 mi benim bölgemda arazi engebeli oldugu için cerli makina yani 955 i tercih ettik sarı makinaların gelir haftada aks kesdigi bi bölgede şürolsun başıma gelmedi böyle bişey </p><p>hararet yaşamadım </p><p>yakıt 1.5 litre parçalı arazi gelgit derken 2 litre </p><p>dane kaybı konusunda üstüne tanımam daha az atanı varsa bilmem tabi ayarları iyi ayarlamak lazım</p><p>dane temizliginde üstüne tanımam </p><p>1530 bilmem ama daha iyi sap yiyebilir tabi emin degilim kullanmadım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammed85, post: 915419, member: 78556"] [b]Ynt: clayson 1530mu john deere 955 mi[/b] Bende 80 model john deere 955 var 135 hp 1210 büyük ford motorlu önce jd arıza cok olur digerinde az olur kıyasını ben isabetli bulmuyorum ilk aldıgım sene jd arızadan kurtulmadı sezonda çıkınca bi bakım yaptık soraki sezona nasıl girdim ise öye çıktık tabi kullanıcı hataları hariç mesala arkaya traktör çarptı yine sınıra tablanı bıçak kolunu vurdum gibi Gelelim kıyasa 1530 mu 955 mi benim bölgemda arazi engebeli oldugu için cerli makina yani 955 i tercih ettik sarı makinaların gelir haftada aks kesdigi bi bölgede şürolsun başıma gelmedi böyle bişey hararet yaşamadım yakıt 1.5 litre parçalı arazi gelgit derken 2 litre dane kaybı konusunda üstüne tanımam daha az atanı varsa bilmem tabi ayarları iyi ayarlamak lazım dane temizliginde üstüne tanımam 1530 bilmem ama daha iyi sap yiyebilir tabi emin degilim kullanmadım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
clayson 1530mu john deere 955 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt