PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çoban ile banka danışmanı Çoban ile banka danışmanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bykackın" data-source="post: 64008" data-attributes="member: 2049"><p>Çoban ile banka danışmanı Çoban ile banka danışmanı</p><p> </p><p></p><p>Standart Çoban ile banka danışmanı</p><p>Çoban ile banka danışmanı</p><p></p><p>Çoban´ın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Cherokee Jeep yanaşmış. Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve YSL kravatlı bir sürücü aşağıya inmiş ve çobana sormuş.</p><p></p><p>- Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bir tanesini</p><p>verir misin?</p><p>Çoban bir adama birde koyunlarına bakmış,</p><p>- Tamam diye cevap vermiş. Genç adam arabasını park etmiş, telefonunu</p><p>bilgisayarına bağlamış bir NASA sitesine girmiş, GPS´ini kullanarak</p><p>yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel</p><p>tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Çobana dönmüş,</p><p>- Tam olarak 1586 adet koyunun var demiş.</p><p>Çoban</p><p>- Doğru diye cevap vermiş,</p><p>- Koyununu alabilirsin. Genç adam koyunu almış ve jeep´inin arkasına</p><p>koymuş. Bu sefer çoban genç adama dönmüş.</p><p>- Eğer senin ne iş yaptığını bilirsem koyunumu geri verirmisin? Diye</p><p>sormuş.</p><p>Adam,</p><p>- Evet neden olmasın diye yanıtlamış.</p><p>- Sen Dunya Bankasi´nda Danışmansın demiş çoban.</p><p>Adam sormuş,</p><p>- Nasıl oldu da bildin?.</p><p>Çoban</p><p>- Çok basit diye cevap vermiş.</p><p>- Buraya çağrılmadan geldin, bu bir..</p><p>- İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir</p><p>koyunumu istedin.</p><p>- Üçüncüsü yaptığın hiçbir şeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın!</p><p>__________________</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bykackın, post: 64008, member: 2049"] Çoban ile banka danışmanı Çoban ile banka danışmanı Standart Çoban ile banka danışmanı Çoban ile banka danışmanı Çoban´ın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Cherokee Jeep yanaşmış. Brioni gömlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve YSL kravatlı bir sürücü aşağıya inmiş ve çobana sormuş. - Eğer kaç tane koyunun olduğunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin? Çoban bir adama birde koyunlarına bakmış, - Tamam diye cevap vermiş. Genç adam arabasını park etmiş, telefonunu bilgisayarına bağlamış bir NASA sitesine girmiş, GPS´ini kullanarak yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Çobana dönmüş, - Tam olarak 1586 adet koyunun var demiş. Çoban - Doğru diye cevap vermiş, - Koyununu alabilirsin. Genç adam koyunu almış ve jeep´inin arkasına koymuş. Bu sefer çoban genç adama dönmüş. - Eğer senin ne iş yaptığını bilirsem koyunumu geri verirmisin? Diye sormuş. Adam, - Evet neden olmasın diye yanıtlamış. - Sen Dunya Bankasi´nda Danışmansın demiş çoban. Adam sormuş, - Nasıl oldu da bildin?. Çoban - Çok basit diye cevap vermiş. - Buraya çağrılmadan geldin, bu bir.. - İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin. - Üçüncüsü yaptığın hiçbir şeyden anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın! __________________ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çoban ile banka danışmanı Çoban ile banka danışmanı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt