PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇOBANA VARIP KOYUN GÜDECEĞİME FAKİRE VARIP.YAN GELİP YATARIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 394974" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: ÇOBANA VARIP KOYUN GÜDECEĞİME FAKİRE VARIP.YAN GELİP YATARIM</strong></p><p></p><p>çobana kız vermek derken çalışan adam eşi ve çocuklarının rızkını temişn etsinde nasıl ederse etsin bana göre çoban bir tüccardan hatta üretim sahfasınının dışında kalan çoğu kişiden üstündür ve çobanlarada destek olunması gerekir ...gariban olabilirsin bir kaç sene birilerinin sürüsünü gidersin ancak sonra ilerde kendi hayvanların olur kendi işinle meşgul olursun ......İLİÇTE çoban da bana dediki aman be senin gibi bir hesap için bu kadar düşüneceğime deyneğimi sallar giderim dedi........aslında ne kadarda haklı konu ekmek kavgası......Ekmek içinde her şey yapılır şehirdeiler biride benim açız köydekiler dok kimse kusura bakmasın bir memur iki tane simental ineğin kazandığını kazanamz .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 394974, member: 24598"] [b]Ynt: ÇOBANA VARIP KOYUN GÜDECEĞİME FAKİRE VARIP.YAN GELİP YATARIM[/b] çobana kız vermek derken çalışan adam eşi ve çocuklarının rızkını temişn etsinde nasıl ederse etsin bana göre çoban bir tüccardan hatta üretim sahfasınının dışında kalan çoğu kişiden üstündür ve çobanlarada destek olunması gerekir ...gariban olabilirsin bir kaç sene birilerinin sürüsünü gidersin ancak sonra ilerde kendi hayvanların olur kendi işinle meşgul olursun ......İLİÇTE çoban da bana dediki aman be senin gibi bir hesap için bu kadar düşüneceğime deyneğimi sallar giderim dedi........aslında ne kadarda haklı konu ekmek kavgası......Ekmek içinde her şey yapılır şehirdeiler biride benim açız köydekiler dok kimse kusura bakmasın bir memur iki tane simental ineğin kazandığını kazanamz ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇOBANA VARIP KOYUN GÜDECEĞİME FAKİRE VARIP.YAN GELİP YATARIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt