PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Coğrafi İşaret Başvurusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1391693" data-attributes="member: 4"><p>Tarım ve Orman Bakanlığının bugün yapmış olduğu bilgilendirmede; </p><p>- <strong>Başvuruların ürünle ilgili kooperatif, vakıf ve üretici gruplarına yapılmakta olduğunu, </strong></p><p><strong>- Başvuruları ürünün tek üreticileri ve o bölgedeki üretim yapan üreticilerin yapabileceği, </strong></p><p><strong>- Başvurunun ardından denetimler yapılıp, başta tescili yapılacak ürünün uygunluğu ve piyasaya dağıtım aşamalarına uygunluğu denetlendiği, denetlemeler ürünün üretildiği yerde belirli periyotlarla sürdüğünü ve 2500 üzerinde ürünün coğrafi işaretine ulaşmayı beklediği</strong> belirtildi.</p><p></p><p>Coğrafi işaret; tanıtım ve pazarlama aracıdır, turizme katkı sunar, markalaşmayı ve korsan ürünlerle mücadele etmeyi, kültüre sahip çıkmayı, katma değer sağladığı için kar oranını arttırmaktadır. </p><p></p><p>[ATTACH=full]58550[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1391693, member: 4"] Tarım ve Orman Bakanlığının bugün yapmış olduğu bilgilendirmede; - [B]Başvuruların ürünle ilgili kooperatif, vakıf ve üretici gruplarına yapılmakta olduğunu, - Başvuruları ürünün tek üreticileri ve o bölgedeki üretim yapan üreticilerin yapabileceği, - Başvurunun ardından denetimler yapılıp, başta tescili yapılacak ürünün uygunluğu ve piyasaya dağıtım aşamalarına uygunluğu denetlendiği, denetlemeler ürünün üretildiği yerde belirli periyotlarla sürdüğünü ve 2500 üzerinde ürünün coğrafi işaretine ulaşmayı beklediği[/B] belirtildi. Coğrafi işaret; tanıtım ve pazarlama aracıdır, turizme katkı sunar, markalaşmayı ve korsan ürünlerle mücadele etmeyi, kültüre sahip çıkmayı, katma değer sağladığı için kar oranını arttırmaktadır. [ATTACH type="full"]58550[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Kendin Yap - Örnek Uygulamalar
Coğrafi İşaret Başvurusu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt