PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
çok acil satılık same fruttetto
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hannas" data-source="post: 702546" data-attributes="member: 21517"><p><strong>Ynt: çok acil satılık same fruttetto</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bir etmiyorum hemşerim. aradaki farkları iyi biliyorum. bizim buralarda da var ikisinden de.</p><p>Tigerların sıfırı 46.500 TL olduğunu biliyorum. Fruttettonun sıfırını bilmiyorum. </p><p>eğer senin dediğin gibi 75.000 TL ise ki o kadar olduğunu sanmıyorum.</p><p></p><p>Her neyse yukarıda dediğim gibi aynı traktöre 10.000 TL aşşa yazanlar var. Daha en az %10-15 pazarlığı olur.</p><p>Bak benimde 54C var. 2004 model 1700 saatte Bosch pompa gıcır gıcır daha. İnternete bakıyorum aynı ayardakine 34.000 TL ye kadar yazıyorlar. Ha piyasası bu kadar yüksek mi bilmiyorum açıkçası. Ama 30.000 TL verene satmaya niyetim olmamasına rağmen veririm anında oap*-s.</p><p>Geçen malum sitede bakınırken takip ettiğim model olan Massey Ferguson 3445 buldum bir tane Bursa ' da. 2007 model 1700 saate. Emsali olan traktör sıfırı 90.000 TL nin üzerinde. Adam 40.000 TL ye bırakıyordu. Ertesi gün satıldı.</p><p></p><p>Şimdi hemşerim sen alacak olsan yaklaşık tahminim 35.000 TL borcu olan traktöre 60.000 TL verir misin? Zaten borcu olan traktörü nasıl satıyor senin akraban anlamadım. Alan nasıl güvenip alacak? Borcu fiyattan düşecek misiniz?</p><p></p><p>ama arguvanlısın mert insansın herşeyi açık açık söyledin. teşekkür ederim. Bende fikrimi yazdım. </p><p>Tekrar hayırlı satışlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hannas, post: 702546, member: 21517"] [b]Ynt: çok acil satılık same fruttetto[/b] bir etmiyorum hemşerim. aradaki farkları iyi biliyorum. bizim buralarda da var ikisinden de. Tigerların sıfırı 46.500 TL olduğunu biliyorum. Fruttettonun sıfırını bilmiyorum. eğer senin dediğin gibi 75.000 TL ise ki o kadar olduğunu sanmıyorum. Her neyse yukarıda dediğim gibi aynı traktöre 10.000 TL aşşa yazanlar var. Daha en az %10-15 pazarlığı olur. Bak benimde 54C var. 2004 model 1700 saatte Bosch pompa gıcır gıcır daha. İnternete bakıyorum aynı ayardakine 34.000 TL ye kadar yazıyorlar. Ha piyasası bu kadar yüksek mi bilmiyorum açıkçası. Ama 30.000 TL verene satmaya niyetim olmamasına rağmen veririm anında oap*-s. Geçen malum sitede bakınırken takip ettiğim model olan Massey Ferguson 3445 buldum bir tane Bursa ' da. 2007 model 1700 saate. Emsali olan traktör sıfırı 90.000 TL nin üzerinde. Adam 40.000 TL ye bırakıyordu. Ertesi gün satıldı. Şimdi hemşerim sen alacak olsan yaklaşık tahminim 35.000 TL borcu olan traktöre 60.000 TL verir misin? Zaten borcu olan traktörü nasıl satıyor senin akraban anlamadım. Alan nasıl güvenip alacak? Borcu fiyattan düşecek misiniz? ama arguvanlısın mert insansın herşeyi açık açık söyledin. teşekkür ederim. Bende fikrimi yazdım. Tekrar hayırlı satışlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
çok acil satılık same fruttetto
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt