PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 368691" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR</strong></p><p></p><p>Diğer konuya yazdığın yoruma verdiğim cevabı buraya da aynen yazıyorum:</p><p></p><p>Erkunt ' ta Alman SKF ve FAG, Fransız Timken, Japon NSK marka rulmanlar kullanılmakta. Arıza olasılığı bulunmayan yerlerde ise URB gibi çeşitli yerli markalar da kullanılıyor. Bu markalardan da hiç arıza şikayeti gelmedi henüz.</p><p></p><p>Kaldı ki, yerli malı rulmanlarımız, uzak doğu üretimi rulmanlardan kat ve kat daha sağlam ve kalitelidir. Yeri geldiğinde Erkunt ' un yerli malı olmadığı ve asılsız reklam yaparak milliyetçiliği kullandığı söylenirken, yeri geliyor yerli malı kullanmakla suçlanabiliyor. Bizim milleti anlamak gerçekten zor. Ayrıca beğenmediğiniz ORS firması, sitemiz üyesi Ozan abinin (kendisi ors firması çalışanıdır) de dediği gibi SFK, FAG gibi önemli markalara da üretim yapmaktadır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 368691, member: 936"] [b]Ynt: COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR[/b] Diğer konuya yazdığın yoruma verdiğim cevabı buraya da aynen yazıyorum: Erkunt ' ta Alman SKF ve FAG, Fransız Timken, Japon NSK marka rulmanlar kullanılmakta. Arıza olasılığı bulunmayan yerlerde ise URB gibi çeşitli yerli markalar da kullanılıyor. Bu markalardan da hiç arıza şikayeti gelmedi henüz. Kaldı ki, yerli malı rulmanlarımız, uzak doğu üretimi rulmanlardan kat ve kat daha sağlam ve kalitelidir. Yeri geldiğinde Erkunt ' un yerli malı olmadığı ve asılsız reklam yaparak milliyetçiliği kullandığı söylenirken, yeri geliyor yerli malı kullanmakla suçlanabiliyor. Bizim milleti anlamak gerçekten zor. Ayrıca beğenmediğiniz ORS firması, sitemiz üyesi Ozan abinin (kendisi ors firması çalışanıdır) de dediği gibi SFK, FAG gibi önemli markalara da üretim yapmaktadır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt