PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 368701" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR</strong></p><p></p><p>Şimdi burada ERKUNT tan bir yetkili var ve herkes aklına geleni sormakta ki ben inanıyorumki ersan bey herkese gayat memnuniyetle cevaplar yazmakta . Kendiside zaten ERKUNT traktörleri hiç bir zaman JD yada FENDT gibi markalarla kıyaslamadı . Bence ERKUNT un kalite göstergelerinden birisi üreticilerden birisinin burada gayet açık şekilde bulunmasıdır . bu çok önemli . sizce hattat , turktraktor uzel tümosan v b yerli üreticilerden neden kimse siteye uğrayıp iki kelam etmiyorlar .. açık söylüyorum ben ersan beyin yerinde olsa idim traktör üzerindeki parçalar ve çeşitli imalat şekillerimiz hakkında uluorta bu kadar bilgi vermezidim ... bu nedenle ERKUNT sitedeki en açık , hakkında en fazla bilgi ve detay içeren traktör . </p><p></p><p>kimse yanlış anlamasın ama JD hema pompa kullanıyor diye milliyetçi laflar hemen havada uçuşuyor ama ERKUNT un yerli rulman kullanması sorun oluyor gibi geldi bana . Şimdi bana diyebilirsiniz sen neden ERKUNT kullanmıyorsun o zaman diye . Çünki biz traktörümüzü yenilediğiiz 2006 senesinde ERKUNT eski tipleri ile LINDER firmasının tasarımını yapan traktör üretiminde çok yeni bir firma idi . Aldığımız traktörün özellikleri il ekıyaslayınca ERKUNT geride kalmıştı ama şimdi bakıyoruzki ERKUNT hızla gelişmekte ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 368701, member: 470"] [b]Ynt: COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR[/b] Şimdi burada ERKUNT tan bir yetkili var ve herkes aklına geleni sormakta ki ben inanıyorumki ersan bey herkese gayat memnuniyetle cevaplar yazmakta . Kendiside zaten ERKUNT traktörleri hiç bir zaman JD yada FENDT gibi markalarla kıyaslamadı . Bence ERKUNT un kalite göstergelerinden birisi üreticilerden birisinin burada gayet açık şekilde bulunmasıdır . bu çok önemli . sizce hattat , turktraktor uzel tümosan v b yerli üreticilerden neden kimse siteye uğrayıp iki kelam etmiyorlar .. açık söylüyorum ben ersan beyin yerinde olsa idim traktör üzerindeki parçalar ve çeşitli imalat şekillerimiz hakkında uluorta bu kadar bilgi vermezidim ... bu nedenle ERKUNT sitedeki en açık , hakkında en fazla bilgi ve detay içeren traktör . kimse yanlış anlamasın ama JD hema pompa kullanıyor diye milliyetçi laflar hemen havada uçuşuyor ama ERKUNT un yerli rulman kullanması sorun oluyor gibi geldi bana . Şimdi bana diyebilirsiniz sen neden ERKUNT kullanmıyorsun o zaman diye . Çünki biz traktörümüzü yenilediğiiz 2006 senesinde ERKUNT eski tipleri ile LINDER firmasının tasarımını yapan traktör üretiminde çok yeni bir firma idi . Aldığımız traktörün özellikleri il ekıyaslayınca ERKUNT geride kalmıştı ama şimdi bakıyoruzki ERKUNT hızla gelişmekte .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
COK ONEMLİ ERKUNT TRAKTOR LERDE HANGİ ULKENİN RULMAN LARI KULLANILIYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt