PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇOK PAHALANAN GÜBRE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 455897" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ÇOK PAHALANAN GÜBRE</strong></p><p></p><p>evet yazdım sizlerde teşekür ettiniz.keşke sorun böyle çözülse.ama işte olmuyor.biz herşeyi güzel ve toz pempe görüyoruz.suç bizim biz çiftçilerin.herkesim hak arar biz hak arayanda kızarız bide küfür ederiz.kim bize gülse arkasından kazık yada kötek geliyor.bunu bilityorlar ama yine gülenin peşindeler.</p><p> sizler gübresiz ekşm yapmadınız daha iki yıl önce,</p><p> sizler sulu mazotuü,10 numara yagı deponuza koymadınız mı.</p><p>kaç kez motorunuzun yagını saatinde degiştirdiniz.</p><p>kaçınız kredi kartı kullanmıyorsunuz,</p><p>kaçınız oglu ,kardeşi ,babası kredi kartından kredilerden battı </p><p>hanginiz seneye borçsuz ekin ekiyor,</p><p>hanginiz arabanızı motorunuzu rampada vitesten sallamıyor,</p><p> hepsini çok iyi bi- liyorsunuz </p><p>konuşupda ağlayıpda konu açarak bir yere varılmıyor.artık.</p><p>ben pahalı mazot kullnıyorsam,</p><p>gübre kullnıyorsam </p><p>ben kazanmayıpda aracı kazanıyorsa</p><p>ben üretirken kazanan yan gelip yatıyorsa</p><p>ben de bunu biliyorsam </p><p> sorun yok demek....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 455897, member: 988"] [b]Ynt: ÇOK PAHALANAN GÜBRE[/b] evet yazdım sizlerde teşekür ettiniz.keşke sorun böyle çözülse.ama işte olmuyor.biz herşeyi güzel ve toz pempe görüyoruz.suç bizim biz çiftçilerin.herkesim hak arar biz hak arayanda kızarız bide küfür ederiz.kim bize gülse arkasından kazık yada kötek geliyor.bunu bilityorlar ama yine gülenin peşindeler. sizler gübresiz ekşm yapmadınız daha iki yıl önce, sizler sulu mazotuü,10 numara yagı deponuza koymadınız mı. kaç kez motorunuzun yagını saatinde degiştirdiniz. kaçınız kredi kartı kullanmıyorsunuz, kaçınız oglu ,kardeşi ,babası kredi kartından kredilerden battı hanginiz seneye borçsuz ekin ekiyor, hanginiz arabanızı motorunuzu rampada vitesten sallamıyor, hepsini çok iyi bi- liyorsunuz konuşupda ağlayıpda konu açarak bir yere varılmıyor.artık. ben pahalı mazot kullnıyorsam, gübre kullnıyorsam ben kazanmayıpda aracı kazanıyorsa ben üretirken kazanan yan gelip yatıyorsa ben de bunu biliyorsam sorun yok demek.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇOK PAHALANAN GÜBRE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt