PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Common Rail Motor Güç Arttırımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1376050" data-attributes="member: 87658"><p>Önemli olan işi yapanın ehil olması butür müdahalelerin herhangi bir sakıncası yok tabiki motorların katalog değerlerinde limitler aşılmadıkça kendi aracımda kullanıyorum ben 6 yıldır herhangi bir arızada yaşamadım birde traktörümüzde mevcut çok ciddi farklar yaşandı önceki haliyle birçok avrupa model üst tork yedekleri motorun kullanıldığı diğer ürünler hp aralığı belirlenmeli örneğin 300nm tork lu 80hp bir ürün tork yedeği %20 ürün fabrikada 70-80-90hp olarak üretilmekte! Biz bu üründe max 60nm tork 10hp beygirde artırıma gidebiliriz bu değerlerin dışına çıktığımızda sorun yaşayabiliriz! İşin ehli bize bu alanda gerekli bu gibi değerler yazılımlarla değiştirilmekte limitleri aşan işlemler kapımıza net arıza olarak döner! Birde sadece güç artırımı için yani HP tek yol yazılım değildir pompa ayarı ve soğutucu sistemlerdeki revizyonda motorda güç artırımına olanak sağlayacaktır ancak hp olarak artırsakta tork olarak bu defa yüksek devire mutlak ihtiyaç olacaktır malumunuz tüm motorlarda hp hız tork güç demektir!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1376050, member: 87658"] Önemli olan işi yapanın ehil olması butür müdahalelerin herhangi bir sakıncası yok tabiki motorların katalog değerlerinde limitler aşılmadıkça kendi aracımda kullanıyorum ben 6 yıldır herhangi bir arızada yaşamadım birde traktörümüzde mevcut çok ciddi farklar yaşandı önceki haliyle birçok avrupa model üst tork yedekleri motorun kullanıldığı diğer ürünler hp aralığı belirlenmeli örneğin 300nm tork lu 80hp bir ürün tork yedeği %20 ürün fabrikada 70-80-90hp olarak üretilmekte! Biz bu üründe max 60nm tork 10hp beygirde artırıma gidebiliriz bu değerlerin dışına çıktığımızda sorun yaşayabiliriz! İşin ehli bize bu alanda gerekli bu gibi değerler yazılımlarla değiştirilmekte limitleri aşan işlemler kapımıza net arıza olarak döner! Birde sadece güç artırımı için yani HP tek yol yazılım değildir pompa ayarı ve soğutucu sistemlerdeki revizyonda motorda güç artırımına olanak sağlayacaktır ancak hp olarak artırsakta tork olarak bu defa yüksek devire mutlak ihtiyaç olacaktır malumunuz tüm motorlarda hp hız tork güç demektir! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Common Rail Motor Güç Arttırımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt