PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
corizza CCG
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vetali" data-source="post: 947633" data-attributes="member: 59462"><p><strong>Ynt: corizza CCG</strong></p><p></p><p>arkadaşlar konuya muhalif olmak istemem. ancak bazı veteriner hekimler dahi bazı paraziter hastalıklarla karıştırıp koruyucu olarak yuksek doz antibiotik uygulayıp Coriza tedavi ettim diyebiliyor. bu hastalığın hafif formunu ilk defa bu yazıda okudum. bunun üzerine kendi kaynaklarıma tekrar baktım. hafif formu bulamadığım gibi bas göz formundan da kurtulan hayvan bulamadım. işletmenizdeki hayvanlara muhtemelen yanlış teshis konuldugunu düşünüyorum. bizim hocanın uzmnalık alanı bu hastalık üzerine kendisiyle konusrken bize derste soylemiş olduu cümle buhastalıktan dünya üzerinde kurtulan 1 tek inek olmadıgıydı. ve tıpta istisnasını görmediği yani yakalanan hayvanın kesinlikle öldüğü tek hastalık oldugunu üzerine basa basa anlatırdı. </p><p>ayrıca hayvan sigortacılarının en korktugu hastalık oldgunu soylerdi aşısı ve tedavisi olmadıgı için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vetali, post: 947633, member: 59462"] [b]Ynt: corizza CCG[/b] arkadaşlar konuya muhalif olmak istemem. ancak bazı veteriner hekimler dahi bazı paraziter hastalıklarla karıştırıp koruyucu olarak yuksek doz antibiotik uygulayıp Coriza tedavi ettim diyebiliyor. bu hastalığın hafif formunu ilk defa bu yazıda okudum. bunun üzerine kendi kaynaklarıma tekrar baktım. hafif formu bulamadığım gibi bas göz formundan da kurtulan hayvan bulamadım. işletmenizdeki hayvanlara muhtemelen yanlış teshis konuldugunu düşünüyorum. bizim hocanın uzmnalık alanı bu hastalık üzerine kendisiyle konusrken bize derste soylemiş olduu cümle buhastalıktan dünya üzerinde kurtulan 1 tek inek olmadıgıydı. ve tıpta istisnasını görmediği yani yakalanan hayvanın kesinlikle öldüğü tek hastalık oldugunu üzerine basa basa anlatırdı. ayrıca hayvan sigortacılarının en korktugu hastalık oldgunu soylerdi aşısı ve tedavisi olmadıgı için. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
corizza CCG
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt