PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 867755" data-attributes="member: 44718"><p><strong>Ynt: ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS</strong></p><p></p><p>verdiğin bilgiler için teşekkürler. ben bu makineyi çok araştırdım hatta pazarlıkta yaptım alacaktım yalnız makina yeni dediğiniz gibi üretici konuya hakim değil sadece masrafsız ve hırsızlık malı değil diyor. izmirtarımın makineside 7 ton geliyor 120lik modeli bu makineler ağır oluyor yapısı gereği sanırsam 80 beygir çift çeker traktörden aşağısı zorlanır. yalnız mtural bana bu makine fuara çıkacak malzemeler çok kaliteli bidaha böyle olmaz demişti. birde birbirine bağlayarak diziyormuş balyaları o bir avantaj. </p><p></p><p>bu makine ile nasıl kar edilir. yılda işçiyle 5bin balya stok yapsan maliyeti 5000bintl+mazot. makineyle yapsan 750 lira mazot. makine var diye 5bin stoğuda 10bin yaparsın birde ordan kazanırsın yoksa piyasa işi yapılmaz anca kendi işin yapılır. ama ben izmirtarımınkini tercih etmeyi düşünüyorum onun 80liği 65bin 120liği 70bin ama kopyada olsa onlarda bir izin patent almışlar. en azından servis ve süreklilik var diğeri çok yeni ne olacağı belli değil. yalnız yığına stok dolayısı ile 80likmi 120likmi alsak onu bilemedik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 867755, member: 44718"] [b]Ynt: ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS[/b] verdiğin bilgiler için teşekkürler. ben bu makineyi çok araştırdım hatta pazarlıkta yaptım alacaktım yalnız makina yeni dediğiniz gibi üretici konuya hakim değil sadece masrafsız ve hırsızlık malı değil diyor. izmirtarımın makineside 7 ton geliyor 120lik modeli bu makineler ağır oluyor yapısı gereği sanırsam 80 beygir çift çeker traktörden aşağısı zorlanır. yalnız mtural bana bu makine fuara çıkacak malzemeler çok kaliteli bidaha böyle olmaz demişti. birde birbirine bağlayarak diziyormuş balyaları o bir avantaj. bu makine ile nasıl kar edilir. yılda işçiyle 5bin balya stok yapsan maliyeti 5000bintl+mazot. makineyle yapsan 750 lira mazot. makine var diye 5bin stoğuda 10bin yaparsın birde ordan kazanırsın yoksa piyasa işi yapılmaz anca kendi işin yapılır. ama ben izmirtarımınkini tercih etmeyi düşünüyorum onun 80liği 65bin 120liği 70bin ama kopyada olsa onlarda bir izin patent almışlar. en azından servis ve süreklilik var diğeri çok yeni ne olacağı belli değil. yalnız yığına stok dolayısı ile 80likmi 120likmi alsak onu bilemedik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇORLU TARIM FUARI ( 06 / 10 ) AĞUSTOS
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt